SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi Gönül Alma Zamanı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:25:33
Şimdi Gönül Alma Zamanı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “AK Parti’ye yapılan operasyon, aslında Türkiye’ye yapılan bir operasyondur. Bu süreci biz iyi değerlendirmeliyiz. Yerel seçimleri sadece bir yerel seçim olarak görmemeliyiz” dedi.

AKP Malatya Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Aday Adayları bir araya geldi. Aksaç Otel’de AKP Yeşilyurt İlçe Teşkilatı'nca düzenlenen toplantıya; Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır,  İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ve Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat ile Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayları ve parti teşkilatları katıldı.

Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın, “Bundan sonraki 2 aylık süreçte birlikte omuz omuza kol kola girerek 30 Mart’ta Yeşilyurt’ta ve Malatya’mızda partimizi en iyi şekilde temsil ederek, sandıklarda bugün Türkiye’mizde oynan oyunlara en iyi cevabı vermek istiyoruz” dedi.

AKP Yeşilyurt İlçe Belediye Başkan Adayı Hacı Uğur Polat, “Bundan sonraki süreçte, nasıl ki aday adaylığı sürecinde sevgi, saygı ve AK Parti mantığını ortaya koyarak çalıştıysak adaylık sürecinde de siz değerli arkadaşlarımın, ağabeylerimin, başkanlarımın tavsiyelerine, önerilerine her zaman açık olacağım. Bu süreci sizin desteklerinizle sizin güç vermenizle çok daha güçlü çıkmak için hep birlikte beraber başaracağız” dedi. Polat, aday adaylarının çalışmalar sürecinde açıkladıkları projeleri de gündemine alacağını ve her türlü proje önerisine açık olduğunu kaydetti.

Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır ise, aday adaylarına katılımlarından dolayı teşekkür ederek, “Bu tablo özlenen bir tablo, AK Parti’ye yakışan bir tablo. Aday adaylarımız AK Parti’ye Malatya’da büyük bir güç verdi. Malatya ile ilçeleri bir bütün olarak düşünmemiz gerekiyor. Yapılan bütün çalışmaları bir ekip ruhuyla gerçekleştireceğiz. Aday gösterilen arkadaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Aday adaylarımızın görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Çünkü sizler birtakım proje ve çalışmalar yaptınız ve halkımızla iç içe oldunuz. Dolayısıyla sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok önemli. Hep birlikte omuz omuza vereceğiz” diye konuştu.

İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, “Aday adaylığı süreci içerisinde AK parti’ye yakışır bir şekilde aday adaylık çalışmasını yürüten bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. AK Parti’nin adayları göstermelik adaylar değildir. Gerçekten hangi aday adayımıza bu görev nasip olsaydı hakkıyla yapabilecek arkadaşlarımızdı. Bunu her yerde iftiharla ifade ediyorum. Bu bir nasip işi. Büyükşehir de dahil 136 tane aday adayımız vardı ancak bu 14 kişiye nasip oluyor. Sizlerin de yapmış olduğunuz projeleri bir daha gözden geçirip uygulamakta fayda var” şeklinde konuştu.

Tüfenkçi, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Türkiye üzerinde bir oyun oynanıyor, AK parti üzerinde bir oyun oynanıyor. AK Parti’ye yapılan operasyon aslında Türkiye’ye yapılan bir operasyondur. Bu süreci biz iyi değerlendirmeliyiz. Yerel seçimleri sadece bir yerel seçim olarak görmemeliyiz. Aday adaylarımıza yaptıkları çalışmalar için teşekkür ediyorum.”

Yeşilyurt Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Kavuk ise, herkesin mevcut sistemi kabul ederek başvuruda bulunduğunu söyleyerek, “18 tane aday adayı vardı, içimizden bir kişi aday gösterildi. İçimizden bir kişinin aday gösterileceğini bilerek başvurduk. Sistem böyle, sisteme 'evet' diyerek imza attık. Partimizin başarılı olması için hep birlikte çalışmalıyız” dedi.

Kavuk, kendisinin 1963 yılında belediye meclis üyesi seçildiğini, ancak 1994 yılında belediye başkanı seçildiğini söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız