SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Hedef Süper Lig.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:52:41
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta 2014-2015 futbol sezonunu şampiyon olarak tamamlayarak PTT 1. Lige çıkan Yeni Malatya Spor ile ilgili olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yayınladığı mesajda hedefin süper lig olduğunu söyledi. Bu arada, siyasiler ve çeşitli kuruluş temsilcilerinden de kutlama mesajları gelmeye devam ediyor.

AĞBABA, "EĞER TAKIM 1. LİGDEYSE.."

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, "Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Malatyaspor çok daha iyi yerlere gelir" dedi. 

Yeni Malatyaspor'a her platformda destek verenVeli Ağbaba, şampiyonluğu doyasıya kutlayanlar arasındaydı. Karşılaşma sonrası teknik direktör Feyyaz Uçar ve futbolcuları tebrik eden  Ağbaba, Paşaköşkü Mahallesi'ndeki ve Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında bulunan miting alanındaki kutlamalara da katıldı. 

Şampiyonluk sevincini taraftarlarla birlikte yaşayan Veli Ağbaba, şampiyonluğu halay çekerek kutladı. CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve milletvekili adaylarıyla birlikte halay çeken Ağbaba, taraftarlarla birlikte 'sarı-kırmızı' diyerek, tempo tuttu.

Ağbaba, Yeni Malatyaspor'a destek verdiklerini, vermeye de devam edeceklerini belirterek, "Tüm Malatyalılar sokaktaydı. Türkiye ve dünyadaki Malatyalılar ayakta. Yönetimi, teknik heyeti ve futbolcuları tebrik ediyorum. Önemli bir galibiyet, önemli bir sonuç. Malatya umarım sporda olduğu gibi diğer alanlarda da yükselişe geçer. Herkesi tebrik ediyorum, bundan sonraki süreçte de Yeni Malatyaspor'a başarılar diliyorum. Yeni Malatyaspor'a siyaset üstü destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Umarım Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Malatyaspor çok daha iyi yerlere gelir. Çünkü bir kentin takımının bulunduğu konumla kentin bulunduğu konum  birbirine benzer. Eğer takım 1. Ligdeyse, kentte 1. Ligdedir" dedi.  

ÖZ'ÜN MESAJI..

AKP Malatya Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Ömer Faruk Öz, yayınladığı kutlama mesajında "Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mutlu sona ulaşarak PTT 1. Lig’e çıkan, taraftarını sevince boğan Şampiyon Yeni Malatyaspor’u kutluyor, bu başarının ilerleyen yıllarda da artarak devamını diliyorum.  

Ülkemiz futbolunun güzide kulüplerinden olan Malatya’mızın gururu Yeni Malatyaspor'un PTT 1. Lig'e çıkmasından dolayı başta Kulüp Başkanı Adil GEVREK olmak üzere teknik ekip ve futbolcuları gönülden tebrik ediyor, Yeni Malatyaspor'un en yakın zamanda Malatyamızı Spor Toto Süper Lig’de de temsil etmesini temenni ediyorum.  

Büyük bir umut ve heyecan yaratan Yeni Malatyaspor’un başarısının hayırlara vesile olması ve bu başarıların artarak Süper Ligle taçlanması duasıyla; emeği geçenleri bir kez daha tebrik ediyor, tüm taraftarı ve halkımızı kutluyorum."dedi.

"HEDEF SÜPER LİG.."

Şampiyonluktan dolayı kulüp yönetici, teknik heyet ve futbolcuları kutlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Çakır, mesajında şunları belirtti:

Bazı değerler, şehirler ve insanların ortak değerleridir. Malatya’da da Yeni Malatya Spor, hepimizin gözbebeği ve ortak değerlerinden bir tanesidir. Türkiye’de bir marka şehir olma yolunda hızla ilerleyen Malatyamız’ın Süper Lig’de temsil edilmesi gerekir. Bu düşünceden hareketle tüm Malatyalıların ortak paydası olan Yeni Malatya Spor’un 1. Lige çıkması için yıllardır büyük destekler verdik. Geçtiğimiz sezonlarda hep son maçlarda kaybettiğimiz şampiyonluğu bu yıl yakaladık. 

Öncelikle lig şampiyonluğundan dolayı başta Kulüp Başkanımız Adil Gevrek ve yönetim kurulu üyeleri, Teknik Direktör Feyyaz Uçar ve teknik heyet ile futbolcular olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyor, Malatyalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum.

Kulüp yönetiminden, teknik heyetine, futbolcusundan, taraftarına, kurum ve kuruluşlardan, işadamlarına, STK’lardan tüm kesime Yeni Malatya Spor’a verdikleri destek ve gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum.

Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar verdiğimiz desteği bundan sonra da imkanlarımız ölçüsünde sürdüreceğiz. Her zaman hedefimiz olan Süper Lig’e çıkmamız için son bir basamak kaldı. Bu yıl mücadele edeceğimiz 1. Ligde en kısa sürede başarılı olarak Süper Lig’e çıkmamız lazım. Şimdi hedefte Süper Lig var. Tüm Malatya olarak el ele, omuz omuza vererek, bu takımı Süper Lig’e çıkaracağız. Birçok konuda Türkiye’de öncülük eden ve örnek alınan Malatya, birlik ve beraberlik içerisinde bunu da başaracaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle Yeni Malatya Spor’un şampiyonluğunu tekrar kutluyor, İlimize ve spor camiasına hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.

"GÖNÜLDEN İNANIYORUZ.."

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç, Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta şampiyon olan Yeni Malatyaspor’un PTT 1. Lig’e yükselmesi nedeniyle kutlama mesajı yayımladı. 

Erkoç, “Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta mutlu sona ulaşarak PTT 1. Lig’e çıkan Yeni Malatyaspor’umuzu kutluyorum.Tüm Malatya’yı aynı noktada buluşturan, şehirde tüm renkleri bağrında birleştiren Yeni Malatyaspor’umuzun şampiyon olarak PTT 1. Lig’e çıkışını Ticaret ve Sanayi Odası olarak kutluyoruz.Bu coşkuyu bize yaşatan Yeni Malatyaspor Kulübü Yönetim Kurulunu, futbolcuları, teknik heyeti ve tüm Malatyalıları tebrik ediyoruz. Yeni Malatyaspor’umuza PTT 1. Lig’de başarılar diler, mücadele edeceği PTT 1. Ligde de şampiyon olarak Süper Lige yükseleceğine gönülden inanıyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız