SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi Hedefte Bunlar Var!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi’nin modern kent oluşturmak iddiasıyla sürdürdüğü alt ve üst yapı yenileme çalışmaları doğrultusunda yeni duraklar oluşturma arayışı kapsamında yer alan Belediye eski binası yanında bulunan Ziraat Bankasının önündeki yaklaşık 50 yıllık 4 ağaç da hedefte.

İmar, Şehircilik, Harita ve Fen İşleri müdürlüklerinin proje geliştirme merkezi başkanı ve başkan Çakır’ın danışmanı Zeki Sarılar tarafından sürdürülen alt ve üst yapı yenileme çalışmaları kapsamında “kabak budama” ile sadece gövdeleri bırakılan ağaçların yanı sıra kökünden kesilen onlarca ağaçtan sonra 4 ağacın da kesileceği öne sürülüyor.

Belediye’nin “sorumsuz ve yetkili” danışman Sarılar; “ Çağdaş şehir Malatya’yı oluşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalar kapsamında yer alan otobüs duraklarını tek merkezlilikten kurtarma ve ring seferlerini uygulamamız için arayışlarımız sürüyor. Bu çerçeve de elimizde bulunan bir tek yer var. Orada da 4 ağaç var. Nasıl olacak bilmiyorum ama, durakların tek merkezlilikten kurtarmamız için Ziraat Bankası önünde ki ağaçları kesip cep yapmamız şart” diyerek başka çözüm yolu olmadığını belirtti. Danışman Sarılar ayrıca “Bu konuda önerileri veya alternatif çözümü olan varsa bizlere başvuru yapabilir” diyerek, alternatif çözümü olanlara çağrı da bulundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız