SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şimdi Malatyalı Olma Zamanı''nda Hayal Kırıklığı!..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da "Şimdi Malatyalı Olma Zamanı" sloganıyla, Malatya'nın başta Malatyaspor'la ilgili sorunlar olmak üzere çeşitli sorunlarının ele alındığı yemekli bir toplantı düzenlendi.

Toplantı; İstanbul Üniversitesi Rektörü hemşehrimiz Prof.Dr. Mesut Parlak'ın başkanlığında, Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Eminönü Belediye Başkanı Nevzat Er, Malatyaspor Başkanı Hikmet Tanrıverdi, Malatya Eğitim Vakfı Başkanı Şaban Taçyıldız, Malatyalı İşadamları Derneği Başkanı Yunus Akdaş'dan oluşan bir komite tarafından organize edilmişti. Çarşamba akşamı Yeşilköy'deki Polat Otel'de saat 20.00'de başlayacak olan toplantı için, 100 Malatyalı işadamına davetiye gönderilmişti.

Ancak toplantıya, davet edilenlerden ancak 40 civarında bir katılım oldu. Bu toplantıyı düzenleyenler için hayal kırıklığıydı. Katılımın düşüklüğü, "Malatyaspor için para istenecek" endişesinden kaynaklandığı şeklinde yorumlara neden olurken, katılanlardan herhangi bir para talebinde bulunulmadı.

Nitekim, düzenleme komitesine önderlik eden Prof.Dr. Parlak, konuşmasında hayal kırıklığını dile getirirken, başta Malatyaspor olmak üzere Malatya'nın acil destek vermesi gereken konuları bulunduğunu, ancak ilgisizliğe üzüldüğünü dile getirdi. Parlak, kendisinin bürokrat olmasına karşın, Malatyaspor'a gücü yettiğince katkı sağlayacağını belirtti.

Toplantıya bir ara, belediye başkanı Cemal Akın da telefonla bağlandı ve bazı açıklamalarda bulundu. Oto park konusunda hukuki sorunları halletmeleri halinde Malatyaspor'a tahsisinin söz konusu olabileceğini söyledi.

Genel anlamda Malatya konularının görüşüleceği belirtilen toplantıda, ana konu Malatyaspor'un durumu olarak ortaya çıktı. Türkiye'nin 81 il'inden yalnızca 11'inin Süper Ligde takımının bulunduğu, Malatyaspor'un kente önemli katkısının olduğu değerlendirmeleri yapılırken, toplantı sohbet ağırlıklı olarak devam etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız