SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Meyveleri Alıyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:35:49
A- A+ PAYLAŞ

Ataşehir ve Beşiktaş Belediyeleri tarafından Arguvan Belediyesi’ne gönderilen araçları inceleyen  CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Kardeş Belediyeler Projesinde geçtiğimiz  aylarda tohumları ektik, şimdi meyvelerini alıyoruz. Projemiz tüm Türkiye’ye yayılarak büyüyor” dedi.

Kardeş belediyecilik projesi kapsamında Ataşehir ve Beşiktaş Belediyeleri ile kardeş olan Arguvan Belediyesi’ne midibüs,ambulans, greyder, loder iş makinesi ve  çöp arabası yardımı yapıldı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, gönderilen araçları inceleyerek ,Ataşehir ve Beşiktaş Belediyelerine teşekkür etti.

HERKESİN ÖVGÜYLE BAHSETTİĞİ PROJE 

Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş burada yaptığı konuşmada; İnsan hakkı, yaşam hakkı kutsal bir haktır. Bu konuda sayın vekilimizin Türkiye genelinde insan hakları konusunda verdiği mücadeleyi, özellikle cezaevleri ,özgürlükler, demokrasi konusunda verdiği mücadeleyi gururla, göğsümüz kabararak takip ediyoruz. Bu mücadelesine devam ederken yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısı olduktan sonra yine Türkiye’de ses getiren, çok önemli , herkesin övgüyle bahsettiği, bizlerinde onurla bahsettiğimiz bir projeyi gerçekleştirdi. O proje kapsamında kardeş belediyecililik projesinde bizlere biraz da torpil geçerek Ataşehir ve Beşiktaş Belediyeleri ile kardeş belediye ilan etti. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş Belediyesi’nin bir çöp kamyonu hediyesi oldu. Ataşehir Belediyesi’nin daha önce gönderdiği araçlarla birlikte Arguvan’a daha iyi hizmet edeceğiz.Her iki belediyemize ve Genel Başkan Yardımcımız Veli Ağbaba’ya katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

BU BİR DAYANIŞMA PROJESİ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ise yaptığı değerlendirmede; “Genel Başkanımızın talimatıyla başlattığımız kardeş belediyeler projesiyle durumu iyi olan , imkanları daha çok olan belediyelerimizin imkanları sınırlı belediyelerimize katkı sunması projesi.Bu kapsamda Arguvan Belediyemizi Ataşehir Belediyemiz ile kardeş yapmıştık.Ataşehir Belediye Başkanımız bu kardeşlik görevini yerine getiriyor.Geçtiğimiz günlerde bir midibüs,ambulans, greyder, loder iş makinesi ve çöp arabası gönderdi. Bu desteklerinden dolayı sayın Battal İlgezdi’yi ve Ataşehir Belediyesi’ni kutluyorum. Ayrıca Beşiktaş Belediye Başkanımız Murat Hazinedar da bir çöp kamyonu gönderdi. Sayın başkana da teşekkürlerimi iletiyorum.”ifadelerini kullandı.

ARGUVAN’I ÖRNEK BELEDİYE YAPACAĞIZ

“Kardeş Belediye projesiyle geçtiğimiz aylarda tohumları ektik, şimdi meyvelerini alıyoruz.” Diyen Ağbaba “Sadece Arguvan’da değil, Adıyaman’da, Muşta, Erzurum’da, Tunceli’de, Aksaray’da, Zonguldak’ta, Çorum’da ve daha pek çok şehrimizde projelerimiz devam ediyor.

Malatya Milletvekili olarak Arguvan ve Hekimhan’a katkımız oluyorsa bu bizim için büyük mutluluk. Önümüzdeki dönemde de kardeş belediyecilik projemiz devam edecek. Geçmişten kalan bir projemizi de hayata geçirmek için Arguvan Belediye Başkanımız önümüzdeki günlerde Ataşehir’e giderek bir çalışma yapacak. Burada kalıcı bir eser bırakmayı arzuluyoruz. Sosyal demokrasinin, solun özü dayanışmadan geçiyor. Belediye başkanlarımız bizleri kırmadan bu dayanışmayı ortaya koyuyorlar. Arguvan tüm Türkiye’de bilinen bir marka. Arguvan’ı kentleşme noktasında da Türkiye’ye örnek bir belediye yapacağız.İktidar bizde değil diye mazeret üretmeyeceğiz, Arguvan’a hizmet getireceğiz.”şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız