SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şimdi Niye Çıkarmayalım?'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya'da istişare toplantısı yaptı.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen istişare toplantısında konuşan MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Prof.Dr. Osman Çakır, Malatya'nın 1999 seçiminde az bir farkla 3. milletvekilini kaçırdığını ve merkez belediyeyi aldığını hatırlatarak, "Haziran seçiminde neden birkaç milletvekili çıkarılmasın?" diye sordu.

Daha önceki seçimlerde MHP'nin Kahramanmaraş, Bingöl, Erzurum, Kars, Elazığ, Iğdır ve Adana gibi borçok şehirde milletvekili çıkardığını söyleyen Çakır, şöyle konuştu: "Biz o zamanlar un, makarna ve şeker dağıtarak değil, milliyetçilikle, vatanseverlikle milletvekilleri çıkardık. Önümüzdeki milletvekili genel seçiminde yine Malatya dahil birçok ilde milletvekilleri çıkaracağız. Bunun için birlik ve beraberliğimizi bozmadan, gece gündüz demeden çalışmalıyız."

MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız da zor bir dönemde göreve geldiğini ifade ederek, milletvekili genel seçiminde milletvekilleri çıkarmak için çaba göstereceklerini vurguladı. 1999 yılında iki milletvekili çıkardıklarını, 3. milletvekilini kılpayı kaçırdıklarını, merkez belediyeyi kazandıklarını söyleyen Arif Yıldız, "Bu seçimde de MHP'nin mecliste en üst noktalarda temsili için çalışacağız" dedi.

İktidarı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Yıldız, sözlerine şöye devam etti: "Amerika Birleşik Devletleri'nin Büyük Ortadoğu Projesi arasında bulunan oyunlara gelmeyelim. Sayın başbakan başkanlık sistemine geçilsin diyor. ABD'deki başkanlık, devlet ve eyaletlerden oluşmaktadır. Biz Türkiye'de Türkçe ve Türkler'in iktidarını istiyoruz."

Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir de, Türkiye'yi böldürmemek istediklerine dikkat çekti.

Kahramanmaraş Milletvekili Akif Paksoy da "1999-2002 yılları arasında koalisyon hükümeti idik. Milletimizin bizden sanki tek başına iktidarmışız gibi arzuları oldu. O dönemde çırak idik, şimdi ustalaştık. MHP'yi iktidara getirin bakın görün, ülkeyi ileri götürmek için birçok şey yapacağız" dedi.

Koalisyon hükümeti döneminde kendisinin Tarım Bakanlığı'nda görev yaptığını hatırlatan Paksoy, sözlerine şöyle devam etti: "Bugün tarım ve hayvancılığa bakıyoruz ayaklar altında. Üretici sıkıntıda, tüketici sıkıntıda. İthal et getirdiler, üreticileri mağdur ettiler. 8 yılda 1 milyon 600 bin çiftçi tarımı bıraktı. 2 milyon hektar alanda tarım yapılmaz oldu. Sıfır faizli kredi veriyoruz dediler, küçük üretici bu krediyi alamadı. Zengin, bu işten para kazananlara bu krediler verildi"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız