SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdi Polise, Sonra İmama

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da "Aile İçi İletişim" konulu konferans veren Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, polisleri güldürdü. Kapaklıkaya, "Dünyanın en muhteşem okulları camilerdir" derken, "Ancak dünyanın en berbat eğitmenleri de imamlardır" iddiasında bulundu.

Malatya Emnriyet Müdürlüğü'nün organizesi ile Belediye Konferans Salonu'nda Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'nın verdiği "Aile içi iletişim" konulu konferansı, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Müftü Hacı Yusuf Gül, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Yahya Yazgan, Emniyet Müdürlüğü şube müdürleri, polis memurları ile aileleri izledi.

Konferansını espriler ile süsleyen Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya'ya Müftü Hacı Yusuf Gül, "Sizi davet edip, din görevlilerimize bir konferans vermenizi rica edeceğim" dedi. Kapaklıkaya ise, "Dünyanın en muhteşem okulları camilerdir. Neden, çünkü, sabah, öğlen, ikindi, akşam ve yatsı namazlarında cemaat camiye geliyor. Yazılı yok, sözlü yok, sınav yok. Var mı böyle başka bir okul?" diye sordu. "Haddimi aşmıyorsam şunu da söylemek isterim. Ancak dünyanın en berbat eğitmenleri de imamlardır"
iddiasında bulunan Kapaklıkaya, "Bunca yıl imamlar ne vermiştir cemaatine, kendi kendime hep düşünüyorum. Etkili vaaz teknikleri yoktur. Sayın müftüm siz emredin hemen gelip imamlara da bir konferans vereyim" dedi.

Konferansında tasarruflu olmaktan da söz eden Kapaklıkaya, kendisinin 49 yaşında, evli ve 3 çocuklu olduğunu, küçüklüğünde birçok imkansızlıklarla yetiştiklerini söyledi. Alişan Kapaklıkaya, şimdi birçok imkan olduğunu ancak tasarruf olmadığını dile getirdi. "Küçüklüğümüzde var yoktu, yok vardı" diyen Kapaklıkaya, bugün var olanın kıymetinin bilinmesi gerektiğini vurguladı.

Kişisel Gelişim Uzmanı Alişan Kapaklıkaya, konferans sonunda, "İçimde uyuyan güçleri uyandır", "Bunları kimseye anlatmamıştım" ve "Sevgi bahçesinin bahçıvanı" isimli kitaplarını da imzaladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız