SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Sıra İkinci Hedefi Gerçekleştirmede"

0
Güncellendi - 2016-04-02 01:14:14
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig 7. Grubu 48 puanla zirvede tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, iki grubun sona ermesini bekliyor.

Türkiye Kadınlar Futbol 3. Lig'de bulunan 8 grubun 6'sında sezon sona erdi. 6 Grup'ta karşılaşmalar 10'ar takımla oynanırken, 1 ve 8. Grup'ta karşılaşmalar 11'şer takımla oynanıyor.

Normal sezonu lider tamamlayan Malatya Bayanlar Spor Kulübü, iki gruptaki karşılaşmaların tamamlanmasının ardından Play-Off'ta karşısına çıkacak rakibini beklemeye başlayacak. Grubu lider bitirdiği için avantajlı olan mavi kırmızılılar, Play-Off'ta başarılı olup, 2. Lige çıkmak istiyor.

"İLK HEDEFİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİK, SIRA İKİNCİ HEDEFTE"

Takımın tecrübeli defans oyuncusu Gülkız Özdemir, takım olarak ligi en iyi şekilde tamamladıklarını kaydederek, şuandaki tek düşüncelerinin Play-Off maçları olduğunu ifade etti.

Özdemir, ligi lider bitirip, Play-Off maçları için büyük bir avantaj elde ettiklerini belirterek, "Lig bizim için oldukça iyi geçti. Sezona 2. Lig hedefiyle başladık. Tabi ilk hedefimiz grubumuzu lider tamamlayıp, Play-Off maçlarına avantajlı gitmekti. İlk hedefimizi gerçekleştirdik. Şimdi sıra ikinci hedefimize geldi. Play-Off maçlarında da başarılı bir performans ortaya koyup, 2. Lige çıkmak istiyoruz" dedi.

Tecrübeli futbolcu, takım olarak 2. Ligi hak ettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

"İyi bir yönetim, teknik heyet ve kadroya sahibiz. Takımdan çok bir aile gibiyiz. Zaten başarının gelmesindeki en büyük etkende bu. Sezon içerisinde de aldığımız sonuçlarla bunu en iyi şekilde gösterdik. Geçen sezon 2. Ligi kıl payı kaçırdık. Ama bu sezon yarım kalan işi tamamlamak istiyoruz. 2. Ligi sonuna kadar hak eden bir ekibiz. İnşallah hedefimizi gerçekleştirip, 2. Lig'de de farkımızı ortaya koyacağız."

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız