SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdi Test Zamanı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:20:19
A- A+ PAYLAŞ

MHP Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, Türk Ocakları Malatya Şubesi’ni ziyaret ederek Başkan Nadir Günata ile görüştü

Aday adayı Hakan Kalkan, ülkenin çok sıkıntılı bir süreçten geçtiğini, deyim yerindeyse uçurumun kenarında gelindiğini vurguladığı konuşmasında, birlik ve beraberlik duygularıyla hareket ederek sorunların çözülebileceğine inancını dile getirdi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nden Malatya aday adayı olarak, MHP çizgisi çerçevesinde sonuna kadar mücadele vereceğini ifade eden Hakan Kalkan şöyle konuştu :

“Dediğim gibi uçurumun kenarına kadar geldik. Bu işin güvencesi bizleriz. Bir yola çıktık ve bu yolda inşallah sonuna kadar gideceğimizi de ifade ettik. Milletvekili seçimleri sürecinde listeye gireyim ya da girmeyeyim üzerime düşen görevi sonuna kadar yerine getirme kararlılığındayım. Ülkem için diye çıktık bu yola ve sonuna kadar da devam edeceğiz" 

Hakan Kalkan, ülkede çok büyük haksızlıklar, adaletsizlikler yaşandığını söyleyerek, birinci önceliğinin ülkenin bölünmez bütünlüğü olduğunu vurguladı.

Türkiye’nin güvencesini Milliyetçi Hareket Partisi olarak gösteren Malatya Milletvekili Aday Adayı Hakan Kalkan, AKP iktidarına dur diyecek partinin de MHP olduğunu belirterek, iktidar için vatandaşlardan destek istedi. 

Türk Ocakları Malatya Şubesi Başkanı Nadir Günata da, ziyaretten dolayı Hakan Kalkan’a teşekkür ederek, Türk Ocakları’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. 

Türk Ocakları’nın hiçbir partinin yan kuruluşu olmadığını söyleyen Günata ; 

“Ancak Nadir Günata olarak benim safım Milliyetçi Hareket Partisi'nin yanıdır. Bizler Devletin başında, yönetiminde olan kişilere çok itimat ederiz. Osmanlıdan, Selçukludan bugüne bizler, Devlet adamları ne konuşmuşsa itibar ederiz. Şimdi Cumhurbaşkanımız bizi memnun edecek bir söz söyledi biz de ona teşekkürümüzü bildirdik.(Türkiye'de Kürt sorunu yoktur. Nereden çıktı bu Kürt sorunu ?) diye konuştu. Biz de bu itibarlı söze teşekkür ettik. Şimdi Kürt sorunu vardır diyenler, Cumhurbaşkanı ile tartışsınlar bakalım Şimdi Milliyetçi Hareket Partililer, Ülkücüler kenarda onları seyredecekler şimdi test zamanı" dedi. 

Türkiye’nin yüzde 80’in üzerinde çoğunluğunun “ben Türk’üm” dediğini hatırlatan Günata, “Ben Türk’üm diyenler ses çıkartmıyor. Unutulmasın ki, kararı verecek merciler de, Türk'üm diyenlerdir. Son sözü Türkiye'de Türk’üm diyenler söyler. İnşaallah Devletin Cumhurbaşkanı da Türk'üm deme şerefine nail olduğunda taşlar yerli yerine oturacak" diyerek sözlerini tamamladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız