SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şimdiden Geçtik..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği'nin başlattığı Malatya Okuyor Kampanyası'na katılan Fatih Lisesi öğrencilerine törenle ödülleri verildi.

Fatih Lisesi'nde düzenlenen ödül töreninde konuşan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut, Malatya Okuyor Kampanyası'nın önemini anlatıp, "İki öğretim döneminde hedef bir milyon 500 bin kitap okumak iken, şimdiden 1 milyon 850 bin'e ulaştı" ifadelerini kullandı.

Malatya Okuyor Kampanyası çerçevesinde 12 mayıs perşembe günü İnönü Stadı'nda saat 11,00'de başlayacak olan aynı anda 25 bin kin kişinin sesli kitap okuması ile Guinness Rekorlar Kitabı'na girmeyi hedeflediklerini söyleyen Bulut, veli ve öğrencilerin perşembe günü saat 10,30'da İnönü Stadı'nda olmalarını istedi.

Malatya Okuyor Kampanyası Fatih Sitesi'ndeki öğrencilere altın ödülü verilmesi sponsoru olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ramazan Özdemir ise kendisinin de Fatih Lisesi mezunu olduğunu hatırlatıp, Fatih Lisesi öğrencilerinin üniversite sınavında da başarılı olmaları için çok çalışmaları önerisinde bulundu.

Fatih Lisesi Müdürü Mehmet Cangir de konuşmasında, eğitimin önemini anlatıp, Malatya Okuyor Kampanyası'na katılıp başarı gösteren öğrencileri kutladı.Fatih Lisesi Aile Birliği Başkanı Mehmet Bitmez'in de katıldığı programda yetkililer, Malatya Okuyor Kampanyası'nda ocak ayı birincsi Kübranur Erdoğan, şubat ayı birincisi Merve Çırak, mart ayı birincisi Eda Gülcün ve nisan ayı birincisi Merve Turan, Malatya il birincisi ve grup şampiyonu olan voleybol takımı ve Satranç Bölge beşincisi Feyzullah Çitil,

Judo Türkiye ikincisi Remzi Bölükbaşı'na altın hediyelerini verdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız