SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Şimdiden Hayırlı Olsun"!..

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:51:45
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’da Belediye Meclislerinde engellilerinde temsil edilmesi için gereken her türlü desteği vereceğini söyledi.

Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partili yöneticilerle birlikte Malatya Kent Konseyi Engelliler Merkezi’ni ziyaret eti. 

AKP İl Başkan Yardımcısı Nadir Çalık, AKP İl Sosyal İşler Başkanlığı olarak engellilere yönelik her zaman çalışma yaptıklarını ve faaliyette bulunan tüm derneklere eşit mesafede hizmet götürmeye çalıştıklarını anlattı. Çalık, her insanın aslında birer engelli adayı olduğunu ifade ederek, AKP’nin tüm kademelerinde fiziksel, bedensel ve zihinsel engellilere yer verdiğini kaydetti.

Çalık, Engelliler Sarayı istendiğini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü: "Bunu sayın Başbakanımıza ve Belediye Başkanımıza da ilettik. İnşallah Malatya Büyükşehir Belediyesi de Malatya’ya Engelliler Merkezi kazandıracak. İçinde yüzme havuzu, spor salonu, rehabilitasyon merkezinin olduğu bir alan olacak. Oda şimdiden hayırlı olsun. Engelsiz bir Türkiye için hepimiz çalışıyoruz.” 

Milletvekili Çalık ve beraberindeki AKPli yöneticiler Türkiye Sakatlar Derneği Malatya Şubesi’ni de ziyaret etti. Öznur Çalık, ziyarette derneğin, aynı zamanda AKP'nin Battalgazi Belediye Meclisi üyeliği aday adayı olan başkanı Ali Haydar Koyun ve engellilerle sohbet etti.

Engellilerin sorunlarının gündeme getirilmesi hususunda yapılan girişimlere teşekkür eden Çalık, engellilerin Belediye Meclislerinde temsil edilmesi için yapılan girişimleri destekleyerek şunları söyledi: “Allah nasip ederse, sizlerin istediği kimse o orada temsil edilecek. Bende elimden gelen tüm gayreti sarfedeceğim. Kadın ve erkek her iki tarafta olmalı. İnşallah bu dönem, bütün engelli kardeşlerime bizim sözümüz olsun, belediye meclislerinde mutlaka engelli meclis üyelerinin olması gerekir. Bunun için elimden gelen tüm mücadeleyi vereceğim. Biz sadece sizin hissettiğiniz şekilde söylüyoruz. Ama siz orada bulunursanız, yerel yönetimlerde eksiklikleri çok daha kolay hisseder ve çözüm bulunmasına katkı yaparsınız.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız