SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdilik Vekaleten Görevde

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:57:27
Şimdilik Vekaleten Görevde
A- A+ PAYLAŞ

İdari Yargı kararıyla göreve dönen Mustafa Aygün'ün, 8 günlük görevin ardından, hakkındaki bir soruşturma nedeniyle bu kez açığa alınması üzerine boşalan Malatya Emniyet Müdürlüğü görevine yeniden, ancak bu kez "vekaleten" atanan Dr. Ömer Urhal (fotoğraftaki), 17 Aralık Perşembe günü Malatya'ya gelerek göreve başladı.

9 Ocak 2014'te Emniyet Müdürü Mustafa Aygün görevden alınmış, yerine Nuri Uluayak atanmış, Uluayak da 14 Mayıs 2014'de görevden alınıp, yerine Dr. Ömer Urhal getirilmişti. Ocak ayında görevden alınan Mustafa Aygün, 4 Aralık 2014 günü İdari Yargı kararıyla göreve dönünce, Dr. Urhal Ankara'ya çekilmişti. Mustafa Aygün'ün 8 gün sonra 12 Aralık 2014 günü, hakkında sürdürülen bir soruşturma nedeniyle açığa alınmasıyla, Malatya Emniyet Müdürlüğü görevi bir kez daha boşalmıştı.

Malatya Emniyet Müdürlüğüne daha önce asaleten atanmış olan Dr. Urhal, bu kez vekâleten atanarak  görevine başladı. Atamanın,  Aygün'ün müdürlük görevinden kararnameyle alınmasının ardından "asaleten" yapılması bekleniyor.

Dr. Urhal’ın yeniden atanmasıyla Malatya Emniyet Müdürlüğü görevinde bu yıl içerisinde 4. atama gerçekleşmiş oldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız