SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şimdiye Kadar 32 Gol Attı

0
Güncellendi - 2015-12-27 12:50:58
Şimdiye Kadar 32 Gol Attı
A- A+ PAYLAŞ
 
Ligin 23. haftasında Altayspor ile deplasmanda mücadele eden Yeni Malatya Spor'da, alınan mağlubiyet nedeni ile üzüntü hakim. 
 
İzmir temsilcisi Altay'la deplasmanda karşılaşan Yeni Malatya Spor, Erdal Güneş'in 83. dakikada attığı gole sahadan 1-0 mağlup ayrılması, galibiyet serisinin de bozulmasına neden oldu. 
 
Şimdiye kadar oynadığı 22 karşılaşmanın 5'inden galip ayrılan takım, 7 karşılaşmada da berabere kaldı. Sarı siyahlı takım, oynadığı 10 karşılaşmadan ise mağlup ayrıldı. Rakip ağları 32 kez havalandıran Yeni Malatyaspor kalesinde ise, 31 gol görerek, 22 puan toplayabildi. 
Yeni Malatya Spor, iç ve dış sahada eşit puan topladı. Sahasında 3 galibiyet, 2 beraberlik, 6'de mağlubiyet alan sarı siyahlı takım, deplasmanda 2 galibiyet, 5 beraberlik,4'te mağlubiyet aldı. Yeni Malatyaspor, iç sahada ve dış sahada 11'er puan topladı. 
 
Yeni Malatya Spor, tüm profesyonel liglerde başlatılan Centilmenlig'de 29. sırada yer alıyor. Spor Toto 2. Lig'de 2. Lig CentilmenLig adıyla yapılan uygulamada, 54 sarı kart, 8'de kırmızı kartla 81 puana sahip. Sarı siyahlı ekibin ağırlıklı puanı 16,20. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız