SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Simon Falatte YMS'nin Formasını Giyebilir

0
Güncellendi - 2020-01-22 15:15:49
Simon Falatte YMS'nin Formasını Giyebilir
A- A+ PAYLAŞ

Fenerbahçe’nin lisansını henüz çıkartamadığı stoper Simon Falatte’nin Yeni Malatyaspor’un formasını giyebileceği ifade ediliyor.

Sarı lacivertli kulübün Almanya ekibi Eintracht Frankfurt’tan kadrosuna kiralık olarak kattığı stoper Simon Falatte’nin lisansı harcama limiti sıkıntısı nedeniyle çıkartılamadı. Fenerbahçe’nin lisansını çıkartamadığı ancak antrenmanlarda çalışmalarını sürdüren Simon Falatte’nin durumu harcama limiti konusunda Tahkim Kurulu’nun vereceği karara göre netleşecek. Tahkim’in olumlu cevap vermesi halinde Simon Falatte’nin lisansı çıkarılacak ve sarı lacivertli takımın formasını giyebilecek.

Fenerbahçe, Tahkim Kurulu’nun olumsuz cevap vermesi halinde ise alternatif bir çözüm üretti. İstanbul ekibi, kararın olumsuz çıkması halinde ise Eintracht Frankfurt ile anlaşarak, 27 yaşındaki stoperin Yeni Malatyaspor’a kiralanmasını sağlamayı planlıyor.

Transfer etme opsiyonu ile Eintracht Frankfurt’tan kiralık olarak transfer edilen transfer edilen Simon Falatte’nin Alman kulübüyle 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

 Gine uyruklu Fransa doğumlu Falatte daha önce Lorient, Metz, Brest takımlarının formalarını giydi. 27 yaşındaki ve 1,85 metre boyundaki stoper, 2017-2018 sezonundan buyana Bundesliga 1’de Eintracht Frankfurt’un formasını giyiyor.

 BtcTurk Yeni Malatyaspor’un yollarını ayırdığı teknik direktör Sergen Yalçın, bir demecinde Falatte ile ilgili “Sezon başında ilgilendik ama alamadık. Büyük ihtimalle bütçe uygun olmadı. Büyük takımın aldığı oyuncuyu bizim almamız zor. Biz ligin ikinci yarısı için bir oyuncuya 700 bin Euro veremeyiz. Nasıl verelim? Hiçbir Anadolu takımı veremez bunu” açıklamasında bulunmuştu.

Ferdi Durdu - Yeni Malatya Gazetesi / Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • ALİ (4 yıl önce)
    Nasıl bir transfer anlayışı ortada anlaşılmış bir hoca yok ama başkan görüşüyor deniliyor hoca ile önce anlaşılır sonra hocanın önereceği transferler yapılır ihtiyaca göre ama bu yönetim hocaya öyle bir ortam hazırlıyorki anlamak mümkün değil şimdi gelen hocaya diyecekler elimizdeki kadro bu gel çalış tabiki böyle bir anlayışı Ünal karaman Samet aybaba gibi kendini isbat etmiş hocalar kabul etmez bunlar Tolunay kafkas Bülent korkmaz mustafa raşit akçay gibi kendi sözlerinden çıkmayacak bir teknik heyetle anlaşacaklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Ziya doğanı getirinde sinir futbolu izleyelim ilk yarı yat ikinci yarı at üstüne yat futbolu ligde kalırız hiç değilse
    0
    0
    Yanıtla
  • Ziya doğan en son gümüşhaneyi çalıştırdı.Oradan da kovuldu.Yani adam 3.lig çalıştıramıyor ama ismi Malatyaspor ile anılıyor.Allah akıl versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Buna 700,000 Euro veremeyiz ama İsaac Dia ya yattığı yerden antrenmanlara bile çıkmadan 900,000 Euro verebiliriz'
    0
    0
    Yanıtla
  • Hüseyin büker (4 yıl önce)
    Çopleri malatyaspora getirin
    0
    0
    Yanıtla
  • Sağlam atmışsın.Bu mu çöp?Fenerbahçenin limit sorunu var.Bu adamı elinden bırakmaz O yüzden bu sezon en mantıklı olanı kiraya vermek olur.Bu adamın ismi fb ile geçtiğinde Sergen yalçın demeç vermişti.Böyle bir oyuncuya hiç bir zaman bir Anadolu klübü sahip olmaz demişti.Tesadüfe bak inşallah bize kiralık gelir.Bilen de konuşuyor,bilmeyende.
    0
    0
    Yanıtla