SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sincik'ten Ziyarete Geldiler

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:12:29
Sincik'ten Ziyarete Geldiler
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya Vali Yardımcılığı görevine atanan Sincik Eski Kaymakamı Dr. Bülent Güven’e Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Sincik’te görev yaptığı bir yıl süre zarfında Sincik halkının taktirini kazanan Dr. Bülent Güven, Tunceli’nin Nazimiye ilçesinde bir yıl kaymakam olarak görev yaptıktan sonra İçişleri Bakanlığı'nın 2015 kararnamesi ile Malatya Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı. Yeni görevine başlayan Vali Yardımcısı Güven’e Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut beraberinde Sincik Belediyesi eski Başkanı Hasari Altıntel, Sincik Ziraat odası Başkanı Kadir Altıntel, Malatya Battalgazi Nüfus Müdürü Osman Korkut ve Sincik eşrafından Ramazan Keskin, Enver Duran, Ali Özbey, Nusret Çekin ile birlikte ziyaret etti.

Malatya Vali yardımcısı Dr. Bülent Güven ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sincik’in yeri bende ayrıdır, neden derseniz fahri hemşerisiyim. Bir yıla yakın Tunceli’de güzel bir yerde görev yaptık, şimdi ise Sincik’e yakın bir ilde, Malatya’ya vali yardımcılığı görevini yapmaya geldik. Sincik’e yakın bir yerde görev yapmamdan dolayı sevinçliyim, inşallah Malatya’da oturan Sincik’lilere bir faydamız olur. Her zaman Sinciklileri bekleriz, burada da bir evleri var. Ziyaretimize gelerek bizi onura ettiler, gelen tüm misafirlere teşekkür ediyorum” dedi.

Sincik Belediye Başkanı Mehmet Korkut ise, “Sayın Dr. Bülent Güven, Sincik’te bir yıl görev yaptı, bu kısa sürede Sincik halkının gönlünde taht kurdu. İlçemize yaptığı hizmetlerden dolayı kendilerine fahri hemşerilik beratı verdik, dolayısıyla Sayın Bülent Güven şuanda hemşerimiz. Hemşerimizin Malatya iline gelmesi bizi çok mutlu etti. Biz burada artık bir açık kapımızın olduğunu biliyoruz. Kendilerine çok teşekkür ediyoruz, burada da başarılı hizmetlerinin devamını diliyoruz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız