SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sinema Adına Çok Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:59:37
A- A+ PAYLAŞ

6. Malatya Uluslararası Film Festivali'nin “Onur Ödülleri”ne layık görülen ünlü sinama sanatçıları Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’a ödülleri, festivalin 6 Kasım'daki açılışında verilecek.

Bu yıl 6-12 kasım 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 6. Malatya Uluslararası Film Festivali’nin tanıtımı ile ilgili olarak

İstanbul’da düzenlenen basın toplantısına onur ödülü verilecek olan Perihan Savaş ve Serdar Gökhan’da katıldı.  İlgi odağı olan ünlü sanatçılar, Malatya’ya gelecek olmaktan dolayı mutlu olduklarını, ödülün verilecek olmasından dolayı da teşekkür ettiler. 

“MALATYA FESTİVALİ SİNEMA ADINA ÇOK ÖNEMLİ”

Sanatçı Perihan Savaş, “Benim için çok güzel ve heyecan verici bir şey. Malatya’da sinema adına böyle bir festival yapılması da çok hoş. Bütün buna kucak açanlara ve bu festivalin oluşmasını sağlayanları kutluyorum. Malatya çok özel ve değerli bir yerimiz. Bu bölgelerde sinemalar bizleri yıllardır izleyen insanlarla birlikte olmak ve yapmış olduğunuz işin emeğinin karşılığını da onur ödülü olarak almak, böyle bir festivalde benim için mutluluk verici.

Daha önce Malatya’ya ben oyun oynamaya geldim. Bir kere de galaya gelmiştim. Sonra da 'Kanlı Nigar'ı oynamaya geldim. Ben Malatya’yı çok severim. Malatya çok güzel bir yer. Özellikle kayısısı ve bademlerini çok özledim. Gelince bol bol yiyeceğim” dedi.

“MALATYA’YA İLK DEFA GELECEĞİM”

Sanatçı Serdar Gökhan ise, “Teveccüh gösterip ödül verecekler. Çok mutluyum. Perihan ile sinemada en çok film çeken oyunculardanım ben. Perihan’ı severim. Çünkü sinemaya geldiğimde Perihan bıdı bıdı ufacık bir kızdı. Çocuk tiyatrosunda oynuyordu. Sonra 8-10 tane film yaptım ben onunla. Beraber olmaktan mutlu oluyorum. Aynı ödülü de beraber almaktan ayrıca bir mutluluk duyuyorum. 

Festivali düzenleyenlerin başarısına bağlı kalıcı olması. Birkaç festival düzenledikten sonra başarılı olunamıyorsa söner söner gider. Bu sefer başka biri çıkar ben daha iyisini yapacağım diye. Patlar gibi her taraftan türer. Ciddi olması lazım.  Hiç gelmedim. İlk defa gidiyorum. Nasip olacak inşallah” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız