SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sınıfta Nikah

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:04:09
Sınıfta Nikah
A- A+ PAYLAŞ
 
Arguvan ilçesinde seminerde tanışan iki öğretmen, tanıştıkları sınıfta kıyılan nikahla hayatını birleştirdi. 
     
Yukarı Sülmenli Köyü Şehit Tuncay Göksu İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Bayram Yıldırım ile Yazıbaşı İlköğretim Okulu'nda görevli İngilizce öğretmeni Semiha Şener, geçen yıl Atatürk İlköğretim Okulu'nda katıldıkları seminerde tanıştı. 
     
Bir süre sonra evlenme kararı alan iki öğretmen, nikahlarını ise tanıştıkları sınıfta kıydırmayı kararlaştırdı. Çiftin nikahı, Atatürk İlköğretim Okulu'nda tanıştıkları sınıfta kıyıldı. Çift, geçen yıl tayinle geldikleri Arguvan'da böyle bir şeyi hayal bile etmediklerini söyledi. 
     
Bayram Yıldırım, tanışmalarında öğretmen arkadaşlarının da payı bulunduğunu belirtti. Tanıştıkları sınıfta nikah kıydırma fikrinin eşine ait olduğunu ifade eden Yıldırım, ''Semiha ile konuştuğumuzda böyle bir fikirden bahsetti. Tanıştığımız sınıfta nikah kıyma fikri benim de çok hoşuma gitti. İlişkimizde emekleri olan çalışma arkadaşlarımızın da güzel günümüze şahit olmasını istedik'' diye konuştu. 
     
Semiha Şener ise ''Birbirimize aşık olduğumuz sınıfta nikah kıydırma fikrini Bayram'a açtığımda beni kırmadı. Hatta bu fikir onun da hoşuna gitti. Biz de arkadaşlarımızla birlikte böyle bir nikah planladık. İnşallah hayırlı olur. Düğünümüzü iki ay sonra yapacağız. Darısı bekar öğretmen arkadaşlarımıza'' dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız