SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sınıfta Yas

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kalp krizi sonucunda hayatını kaybeden Ahmet Turan Eldeş isimli öğretmenin sınıfında öğrenciler yasta.

Fuzuli Caddesi'ndeki Fırat İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak çalışan ve 1981 yılından beri görevde bulunan Ahmet Turan Eldeş (55), geçirdiği kalp krizi sonucunda hayatını kaybetmişti.

Eşi de Malatya merkez Atatürk İlköğretim Okulu'nda öğretmen olan 28 yıllık öğretmen Ahmet Turan Eldeş'in geçen yıl oğlunun trafik kazasında kaybetmesi nedeniyle kendisinin üzüntüsünden kalp krizi geçirerek öldüğü ifade edildi.

Fırat İlköğretim Okulu 3-B sınıf öğretmeni olan Eldeş'in sınıfında öğrencileri masaya çiçek koyup öğretmenlerini anarken, Eldeş'in yerine bayan bir öğretmenin görevlendirildiği bildirildi.

Eldeş'in taziye yerinin Kanalboyu ile Sinema Caddesi arasındaki apartmanda olduğu kaydedildi.

AVCI'NIN BABASI VEFAT ETTİ..
Öte yandan Malatya İl Özel İdaresi'nden emekli olan Mehmet Avcı'nın babası Yusuf Avcı vefat etti.

İl Özel İdaresi'nde İdari İşler Şube Müdürü iken emekli olan Mehmet Avcı'nın rahatsızlığı nedeniyle vefat eden babası Yusuf Avcı (82) toprağa verildi.

Mehmet Avcı'nın babasının vefat etmesi nedeniyle Yeşilyurt İlçesi Gedik Mahallesi Cami yanında taziyeye oturulduğu belirtildi.

Bu arada Adana Malatyalılar Kültür Dayanışma ve Tanıtma Derneği eski başkanlarından Dr. Rıza Mete'nin annesinin de vefat ettiği, cenazesinin Malatya'da defnedildiği öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız