SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sinirlendim.."

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:00:04
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyaspor’da teknik direktör Gürses Kılıç, İstanbul ekibi Eyüpspor ile oynadıkları karşılaşmada üstün olan taraf olmalarına rağmen istedikleri 3 puanı alamadıklarını söyledi. 

Tecrübeli teknik adam, Anadolu Selçukluspor maçından daha farklı bir motiveyle Eyüpspor karşılaşmasına çıktıklarını belirterek, çok net pozisyonlar yakaladıklarını ancak bu pozisyonları olumlu kullanamadıklarını ifade etti.

Karşılaşmada basit hatalar yaptıkları özeleştirisinde de bulunan Kılıç, “Anadolu Selçukluspor karşılaşması sonrası Eyüpspor maçına daha iyi ve daha farklı motive olduk. Eyüpspor maçını kazanarak Malatyalılara ve taraftarlara hediye etmek istiyorduk. Birçok pozisyon bulduk ancak maalesef istediğimiz 3 puanı alamadık. Yanlış tercihlerimizde oldu, basit hatalarda yaptık ama oyunun genelinde üstün olan taraf olmamıza rağmen istediğimiz 3 puanı alamadık. Neticede de berabere kaldık. Rakibi eksik yakaladığımız anda doğru tercihler ve doğru paslar yapabilsek istediğimizi alabilirdik. Çok net pozisyonlar yakaladık ancak son pasları maalesef olumlu kullanamadık. Arkada uzun oyuncularımız var, o topları arkaya atabilsek hepsi pozisyon olur. Atılamayacak toplarda değildi. Atmamızda gerekiyordu. Atmadık. Biraz ona sinirlendim” diye konuştu.

Kılıç, karşılaşmanın hakemiyle ilgili de bir değerlendirmede bulunarak, “Karşılaşmanın hakemi fena maç yönetmedi. Tabi basit hatalar var ama normaldir. Genç bir hakem. Oyuna aşırı etki etti diyemem ancak bizim lehimize olan bazı pozisyonları da vermedi. İlk yarı bir penaltı pozisyonu var. Anadolu Selçukluspor karşılaşmasında da net 3 tane penaltı pozisyonu vardı. Hakem bir tanesini çalmadı. Bu haftada bir penaltımız maalesef verilmedi. Fakat çok kötü bir hakem diyemem. Fena maç yönetmedi” ifadelerini kullandı.

Tecrübeli teknik adam, gol bölgelerinde yeterli pas desteğini de yapamadıklarını kaydederek, “Gol bölgelerinde hep vardık. Ama gol bölgelerine yeterince pas desteğini yapamadık. Yani oraya buluşturmamız gereken topları kenardan ve ortadan atacağımız topları atamadık” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız