SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıra Arkadaşı Bilim Adamları Buluşacak

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi, Malatyalı olan iki ünlü bilim adamını memleketi Malatya'da buluşturacak.

Atatürk'ün Malatya'ya geliş yıldönümü olan 13 Şubat tarihinde, Malatya'nın Hekimhan İlçesi Kocaözü Beldesi doğumlu olan ve şu anda Fransa'da Rouen Üniversitesi Rektörü olan Ordinaryüs Prof.Dr. Cafer Özkul (fotoğraftaki) ile TÜBİTAK Bilim İnsanını Destekleme Daire Başkanı Prof.Dr.Cemil Çelik Malatya'da konferans verecekler.

Kocaözü İlköğretim Okulu'nda 40 yıl önce birlikte okuyan ve aynı sırada yan yana oturan ve şuanda ikisi de profesör olup önemli görevlerde bulunan iki bilim adamını Malatya'da bir konferansda buluşturacak olan Malatya Belediyesi, bu konuda Malatya Valilği ile birlikte koordineli şekilde program hazırladı.

Aynı sıralarda oturan ve bugün bilim adamlığı görevini başarıyla yürüten Fransa Rouen Üniversitesi Rektörü Ordinaryüs Prof.Dr. Özkul ile TÜBİTAK Bilim İnsanını Destekleme Daire Başkanı Prof.Dr. Çelik'in yıllar sonra memleketleri Malatya'da bir konferansda buluşacak olmalarının ilgi görmesi bekleniyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız