SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sırada Bandırma Var..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Yeni Malatyaspor’da galibiyetin sevinci yaşanıyor.

Maç sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan Çankırı Belediyespor Kulüp Başkanı Sevda Karaali Şireci, “Yeni Malatya Spor’a hayırlı olsun, kendilerini tebrik ediyoruz. Mağlubiyette söylenebilecek çok fazla şey yok. Malatya seyircisi son derece misafirperver, keyifli, tutkulu ve heyecanlı. Yeni Malatya Spor’un yolu açık olsun” dedi. Şireci, bayan olarak kulüp başkanlığı yapmanın zor olduğunu da sözlerine ekledi.

Yeni Malatya Spor Kulüp Başkanı Mehmet Emin Katipoğlu ise, takımın Çankırı Belediyespor karşısında gol pozisyonlarını cömertçe harcadığını ifade ederek, “Adıyamanspor maçı galibiyetinin perçinleşmesi için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Birçok gol pozisyonu kaçırdık ama çocuklar neticeye gitmesini bildi. Teknik heyet ve futbolcuları kutluyorum. Taraftarlarımıza da teşekkür ediyoruz. İyi bir sonuç oldu. İnşallah bu çıkışımız için başlangıç Önümüzde Bandırmaspor maçı var ve bu maçı düşünmeye başladık. İnşallah oradan da puan ya da puanlarla döneceğiz” diye konuştu.

Yeni Malatya Spor Kulüp 2. Başkanı Ali Özkan da, “Sezona iyi başlamadık ama son 5-6 haftadır takımımız toparlandı. Özellikle Vedat İnceefe hocamızın göreve gelmesiyle birlikte takım daha iyi oyun sergilemeye başladı. İnşallah bundan sonra alacağımız iyi skorlarla hedefimize doğru ilerleyeceğiz” ifadelerini kullandı.

Çankırı Belediyespor karşılaşmasında takımına galibiyeti getiren gol kaydeden Müslüm Karabulut ise, gol atacağını hissettiğini belirterek, “Allah’ta yardım etti ve golü attım. Takım olarak iyi mücadele ettik. Çok gol pozisyonu kaçırdık ama galip geldiğimiz için mutluyuz” şeklinde konuştu.

Yeni Malatya Spor Teknik Direktörü Vedat İnceefe de, “Kendi sahamızdaki maçı kazanmamız gerekiyordu. Neticede 3 puanı aldık. Mutluyuz. Önümüzde Bandırmaspor ile oynayacağımız önemli bir maç var. O maçtan da en iyi skorla Malatya’ya dönüp, yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLAR: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız