SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sırada Köprülü Kavşaklar Var..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından, şehir merkezindeki trafik yoğunluğunu gidermek amacıyla yaptırılmakta Sıtmapınarı altgeçidinde çalışmalarda son aşamaya gelindi. Sıtmapınarı altgeçidinde, tünel asfaltlama çalışmaları 31 Ocak Salı günü başladı ve aynı gün bitirildi. Sıtmapınarı algeçidinin tünel asfaltlama çalışmalarını inceleyen Belediye Başkanı Cemal Akın, çalışmaları takip eden vatandaşlarla sohbet etti ve bazı açıklamalarda bulundu.

Sıtmapınarı alt geçidi tünel asfaltlama çalışmaları hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Cemal Akın, yapılan asfaltın daha uzun ömürlü olması için teknik donanımı yüksek araçlarla asfaltlama yapıldığını söyledi. Belediye Başkanı Akın, altgeçitlerin hizmete girmesi ile birlikte şehir merkezindeki trafiğin önemli ölçüde rahatlayacağını söyledi.

Belediye Başkanı Akın, trafik sorununa kalıcı çözüm üretmek için altgeçitlerin devamıda, Bayındırlık Bakanlığı ile birlikte köprülü kavşaklar yaptırılacağını belirterek, “Bu yıl Karayolları Genel Müdürlüğü ve Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile yaptığımız görüşmeler neticesinde Sıtmapınarı ve Milli Egemenlik alt geçitlerinin devamında köprülü kavşakları hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

Köprülü kavşaklarla ilgili çalışmaların devam ettiğini ifade eden Belediye Başkanı Akın, “Bunları da gerçekleştirdiğimiz takdirde, Doğu-Batı yönündeki rahatlama, Kuzey-Güney yönünde de kendini gösterecektir” dedi.

Yaptıkları çalışmalar ile Beydağı eteklerini de imara açmayı planladıklarını ifade eden Belediye Başkanı Akın, “Önümüzdeki dönemlerde yaşanacak sorunların tedbirini şimdiden alıyoruz” dedi. Belediye Başkanı, daha sonra makam aracıyla asfaltlama çalışması yapılan Sıtmapınarı alt geçidinden geçti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız