SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sıradan İşler Yapmıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, "Görev süremiz içerisinde Malatya'yı bölgenin en modern şehri olma noktasında hızla ilerletme çabası içindeyiz" diyerek, sıradan işler yapmadıklarını ileri sürdü.
 
Atatürk Caddesi esnaflarını gezip, geçmiş Kurban Bayramlarını kutlayan ve bir sorunları olup olmadığını soran Belediye Başkanı Ahmet Çakır, belediyenin geniş yaya kaldırımı ve araçlara dar yol yapmasıyla ilgili vatandaş ile esnafların eleştirileri soruldu. Başkan Çakır, "Türkiye'de örneği olmayan cadde ve sokaklar yapıyoruz. Sıradan işler yapmıyoruz. Teknik personel, inşaat mühendis ve mimarlarımızın çalışmasıyla Türkiye standartlarının üzerinde cadde ve sokaklar yapıyoruz. Bunlar tamamen caddenin sokağın genişliğine göre yapılan düzenlemelerdir. Kimileri, Malatya'ya bir tek çivi çaktırmak istemiyorlar. Kimse, Malatya'nın gelişmesine gölge düşürmesinler. Ne yaptığımızı iyi biliyoruz. Malatya değişim ve dönüşüm yaşıyor. Altyapı yenileme çalışmaları yapılıyor. Sosyal donatılar yapıyoruz. Görev süremiz içerisinde Malatya'yı bölgenin en modern şehri olma noktasında hızla ilerletme çabası içindeyiz. Bunlar bittiği zaman yeni bir Malatya olacaktır. Eksiğimiz varsa, yanlışımız varsa düzeltiyoruz. Yapılan işlerin kalıcı olması için esirgenmesi ve korunması lazım" dedi.
 
Önümüzdeki yıl çalışması sorulduğunda Başkan Çakır, özetle şunları söyledi:
 
"Önümüzdeki yıl ise, çevreyolu geçişi düzenlenecek. Battalgazi kavşağından Beylerderesi kavşağına kadar 10 kilometre gidiş, 10 kilometre geliş düzenleme yapılacak. İsmetpaşa, Aytaç Paşa, Hastane Caddesi, Sıtmapınarı Zabcı Caddemiz 2012 yılında yapacağımız caddelerdir. Fahri Kayahan Bulvarı 2013'de yapılacak. Fahri Kayahan Karakavak'taki caddelerde birleştirilecek. Bisiklet yolu da yapılacak. Karakavak bölgesinden 50 metrelik yol bir ay içinde başlayacak. Kısacası, yeni alt merkezlerin oluşacağı, şehri açacak projeler yapacağız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız