SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sırat Köprüsü...!

A- A+ PAYLAŞ

Lider OFTAŞ, Körfez'de vurulurken, Kasımpaşa evinde Uşakspor'a bir puan kaptırdı. Malatya, Samsun'u yıktı.

İlk yarının son haftasına girilirken ilginç sonuçlar alındı. Zirveye oynayan takımlar adeta sırat köprüsünden geçti. Lider OFTAŞ, deplasmanda Kocaeli'ne 2-1'le boyun eğdi. İkinci Kasımpaşa, Uşak ile 1-1 berabere kalarak büyük avantaj kaçırdı. İstanbul Belediye de Telekom'a 2-1'lik skorla teslim oldu. İstanbul, lig sonuncusu Sebat'a yenildi. Ordu, Gaziantep Belediye'ye sahasında 3 puan verdi.

Es-Es çok sıkıntılı

Malatya ise Samsun deplasmanından 3 puan çıkardı. Kayısılar, Taner ile Karadeniz'den şen dönerken, yönetim kesenin ağzını açtı ve futbolculara paralarını dağıtacağını bildirdi. Diyarbakırspor, Eskişehir'e şans tanımadı ve karşılaşmayı 3-0 kazanarak 5. sıraya yükseldi. Eskişehirspor'da ise bu büyük düşüşün nedenleri masaya yatırıldı. Yönetim teknik direktör Ahmet Akcan'dan rapor istedi.

Altay'ın yükselişi

Teknik direktörlüğe Ekrem Al'ı getiren Altay'ın çıkışı bu hafta da sürdü. İzmir ekibi, Mardin'i 2-1 yenerek 3 altın puanı hanesine yazdırdı. Elazığ da konuk ettiği Karşıyaka ile 0-0 berabere kalarak fırsat teperken, İzmir ekibi ise bu bir puana sevindi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız