SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sırat Köprüsünden Geçer Gibi"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:38:42
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Teşkilatı, bayramlaşma töreninde bir araya geldi. 

Kurban Bayramı dolayısıyla AKP Malatya İl Teşkilatı, Dede Korkut'ta bayramlaşma töreni düzenledi. 

Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Hakan Kahtalı, kritik bir seçimin arifesinde olduklarını kaydetti.

7 Haziran'da 258 milletvekili ile tek başına iktidar olamadıklarını hatırlatan Kahtalı, 1 Kasım'da ana kademe, teşkilatlar ve bütün kademeleriyle birlikte el ele vererek, bir tarih daha yazacaklarını ifade etti.

Milletvekili Öznur Çalık ise, yeni bir seçim sürecine girdiklerini anlattı. Çalık, 1 Kasım'da hep birlikte 'Haydi Bismillah' diyeceklerini ifade ederek, "Biz, 3 Kasım 2001'de yola çıkarken 'Bismillah' diyerek yola çıkmıştık ve o çıktığımız yolda milletimiz bizi tek başına 14 yıl boyunca iktidara getirdi. Ve şimdi yine 1 Kasım'da yeniden 'Haydi Bismillah' diyoruz. 'Haydi Bismillah' dediğimiz cümleye engel koymak isteyenler var. Siz, engel koymak isteyenlere gereken cevabı sandıkta vereceksiniz. Hayırcı MHP'ye, sırtını PKK'ya dayayan HDP'ye sandıkta cevabınızı vereceksiniz. Malatya, Allah nasip ederse1 Kasım'da bu cevabı tam manasıyla verecek" diye konuştu.

Bayramın tüm dünyanın kardeşliğine, Müslüman coğrafyasının kardeşliğe, barışına vesile olmasını temenni eden Çalık, "AK Parti ailesi olarak tek başına, iş başına diyorum" ifadesini kullandı. 

Milletvekili Mustafa Şahin de, 1 Kasım seçimlerinin milat olacağını kaydederek, şunları söyledi: "Neyin miladı olacak? Artık bu ülkede istikrarın bozulmadığı, kanın akmadığı, kardeşin kardeşe silah çekmediği ve bu topraklarda bugüne kadar analarımızın gözlerinin durulmadığı dönemleri geride bırakacağız."

Milletvekili Nurettin Yaşar ise, yeni bir kampanyanın startını verdiklerini belirterek, "Yeni bir heyecan ve coşkuyla başladık. Sonucunda da yine böyle hayırlı ve mutlu bir günde 1 Kasım akşamı aynı heyecan ve mutlulukla bu neticeyi alacağız" diye konuştu.

Milletvekili Bülent Tüfenkci de, ülkenin sırat köprüsünden geçer duruma geldiğini ifade ederek, istikrarın bozulmasıyla birlikte her alanda ve her yönde bir takım sıkıntıların doğmasının doğal olduğunu kaydetti.

Tüfenkci, bayramların bir diriliş, sabır ve sınama olduğunu bildiklerini belirterek, yeniden ülkeye huzur, barış ve kardeşliği getirebilmek için kucak kucağa, omuz omuza, sırt sırta davayı daha yükseklere çıkarabilmek için gayret göstereceklerini söyledi. 

1 Kasım'da yapılacak olan seçimde AKP'den 6. sıra milletvekili adayı olan Ufuk Önalan da, İslam coğrafyasının sıkıntılı bir dönemden geçtiğini ifade ederek, "Ülkemizde sıkıntılar var. Biz bunları duayla aşacağız. Hayır dualarınızı istiyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız