SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şire Pazarı'nda 2 Kişi Vuruldu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bir kişini çıkan kavgada silahla ateş etmesi sonucunda 2 kişi ayağından yaralandı.

Olay Şire Pazarı'nda meydana geldi. Görgü tanıklarının ifadesine göre, K.K. adlı şahısın bir başkası ile kavga ederken tabanca ile ateş açması sonucunda olayla ilgili bulunmayan R.A. ile M.Ş. adlı şahıslar ayaklarından hafif şekilde yaralandılar.

Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar tedavi altına alınırken, saldırgan ise kayıplara karıştı. Yaralılardan biri ve yanındakilerin neşeli hareketleri dikkat çekti. Başlatılan soruşturma sürüyor.

Cuma günü saat 16.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak Polis raporunda; 36 yaşındaki R.A., 32 yaşındaki M.Ş., 31 yaşındaki A.Ak. ve 35 yaşındaki M.A. “müşteki”, firarda olan 47 yaşındaki K.K. ve 27 yaşındaki oğlu M.K. “firari şüpheli” olarak yeralırken, olay da şöyle anlatıldı:

“02/05/2008 günü meydana gelen olayla ilgili yapılan araştırmada, firari şüphelilerden K.K. oğlu olan diğer şüpheli ile birlikte yukarıda belirtilen adrese giderek ticari meseleden dolayı aralarında husumet olan müştekilerden M.AK.’a silahla bir el ateş etmiş ancak mermi isabet etmeyerek R.A. ve M.Ş.’yi ayağından yaralamış, yaralılar gerekli tedavilerinin yapılması için hastaneye kaldırılmış, M.Ş.’nin ayakkabısının içerisinden elde edilen 1 adet deforme olmuş mermi çekirdeği ile olay yerinde bulunan 2 adet meyve bıçağı muhafaza altına alınmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir.”

Öte yandan Akçadağ ilçesine bağlı Develi Köyünde, arazi anlaşmazlığı yüzünden H.G. adlı şahıs, bahçesinde çalıştığı sırada av tüfeğiyle açılan ateş sonucu yaralandı. Başından hafif yaralanan yaralı Akçadağ Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, zanlı İ.A. jandarma tarafından olayda kullandığı tüfekle yakalandı.

Bu arada Doğanşehir Erkenek Beldesi Hürriyet Mahallesi’nde kadınlar arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan kavga sırasında F.B. adlı kadın, F.Y.’yi sırtına kazma sapı ile vurarak yaraladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız