SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şire Pazarı'nda 3 Kişi Vuruldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:30:42
Şire Pazarı'nda 3 Kişi Vuruldu
A- A+ PAYLAŞ

Şire Pazarı’nda iki grup arasında kayısı parası nedeniyle meydan gelen kavga olayının ikinci gününde tarafların karşılıklı olarak bir birlerine ateş açması sonucunda 3 kişi yaralandı.  Asayiş ekipleri olaydan sonra 3 adet tabanca ele geçirdi. Yaralılardan birinin hayati tehlikesi sürüyor. 

İLK OLAY ŞİRE PAZARI MEYDANIDA SİLAHLI KAVGA 

Yeni Şire Pazarı’nın meydan kısmında 10 Eylül Perşembe günün yaşanan olayda, aynı gün sabah saatlerinde kavga eden ve esnaf olan iki grup arasındaki kavga olayı sonrasında taraflar arasında yeniden başlayan gerginlikte tabanca ile 3 el ateş açılmış ve bir işyerinin ise camları kırılmıştı. Yapılan incelemede olayda kimsenin yaralanmadığı belirlenmiş ve 3 adet kovan ele geçirilmişti. Polis ekipleri olay yerinde saldırgan ve mağduru bulamamıştı.

İKİNCİ KAVGADA BİRBİRLERİNE SIKTILAR 

Asayiş Şubesi ekipleri, Şire  Pazarı’ndaki silahlı kavga olayı ile ilgili soruşturmasını sürdürürken,  Cuma sabah saat 07.00 sularında Şire Pazarı’nın Sarıcıoğlu Mahallesi tarafında T.K. ve G.D. ile aralarında husumet bulunan M.U. karşı karşıya geldi. Taraflar bir birlerine tabanca ile ateş açtılar. Olayda her 3 kişide yaralandı. Olayın ihbarı üzerine bölgeye giden polis ekipleri yaralıları yerde yatar vaziyette buldu. Olay yerine gelen ambulanslar ile yaralılar Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Yaralılardan T.K. ve M.U. ayaklarındaki yaralardan dolayı tedavi edilirken, hayati tehlikesi bulunan G.D. ise yoğun bakıma alındı. G.D.’nin yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Asayiş Şubesi ekipleri olayda toplam 3 adet tabanca ele geçirdi.

Olayın kayısı ticaretinden dolayı tarafların alacak-verecek meselesinden kaynaklandığı öğrenildi. 

Hastanedeki tedavilerinin ardından Adliyeye sevk edilen T.K. ve M.U., adli kontrol kararı ile gece serbest bırakıldılar. 

ARŞİV FOTO: Perşembe günkü ilk silah kullanılan kavganın olay yerinden

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız