SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şire Pazarı'nda Kavga

0
Güncellendi - 2017-11-29 04:54:03
Şire Pazarı'nda Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki grup arasında çıkan kavgayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Yeni Şire Pazarı’nda aralarında daha önceden husumet bulunan iki grubun tartışması kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavganın büyümesi üzerine çevredeki esnafların ihbarının ardından olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Polis, kavgayı önlemede yetersiz kalınca takviye ekip istendi. Bunun üzerine olay yerine çok sayıda takviye polis sevk edildi.

Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları güçlükle ayırabildi. B.A. ve E.A. gözaltına alındı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    Polis müdahale ettiği ve olası suçları önlediği zaman, kayda değer yaptırımlar olmalı. Tonla memuru meşgul etmenin de bedeli olsun. Hem sen harami gibi kafana göre kavga et, hem memurlarımızın saatlerini ziyan et, hem de ölen yaralanan yok diye git sonra... Olmaz öyle! Kardeşim, en basitinden, hiçbir şeyi akledemiyorsa devlet, kavga edenlere, şöyle kallavi bir çevreye rahatsızlık cezası kesecek, üstüne bir de memurları olağandan fazla meşgul etmenin bedeli ödetilecek. Mis.
    0
    0
    Yanıtla
  • İmza.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuru Kayısı (6 yıl önce)
    Sürekli kavga çıktığı gözlenen bu yerde emniyet güçleri daha sıkı önlem ve tedbir almalı bence.
    0
    0
    Yanıtla