SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şire Pazarı'nda TSO Toplantısı

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:33:01
Şire Pazarı'nda TSO Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası Haziran ayı meclis toplantısını restorasyonu yapılan eski Şire Pazarı’nda gerçekleştirdi. 

Meclis toplantısında ABİGEM sermaye artırımı meclis üyeleri tarafından oy birliği ile kabul edildi.

Toplantının açılışında konuşan Malatya TSO Meclis Başkanı Sami Payza, “Malatya’nın en önemli merkezlerinden olan ve özellikle şehir dışından gelen misafirlerin ilk uğrak yerlerinin başında gelen eski Şire Pazarı yapılan düzenlemeler sonucunda Malatya ve kayısıya yakışır bir görünüme kavuşturuldu. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Malatya TSO Başkanı Hasan Hüseyin Erkoç ise, “ İslam âlemi için çok özel anlam taşıyan, bir mübarek Ramazan ayına daha kavuşmanın engin mutluluğunu yaşıyoruz. Ramazan ayı toplumsal dayanışma, paylaşma, kardeşlik ve sevgi bağlarının yoğunluk kazandığı bir aydır. Toplum olarak yardımlaşma ve dayanışma duygularının güçlendiği mübarek Ramazan ayında, İslam coğrafyasında yaşanan acıların ve zulümlerin son bulmasını temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle mübarek Ramazan ayının memleketimize başta olmak üzere tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini, hayırlara vesile olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız