SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Şirket Merkezleri Burada Olmalı'

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:57:51
'Şirket Merkezleri Burada Olmalı'
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  toplanan vergilerin yüzde 6’sının Büyükşehir Belediyesi payı olarak dağıtıldığını belirterek, şirket merkezlerinin Malatya’da olmasının gelir açısından çok önemli olduğunu söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, 2 Mart Pazartesi günü Vergi Dairesi Başkanı Yunus Boyraz ile Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç.Dr.Hilmi Ataseven’e ziyaretlerde bulundu. 

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ilk olarak Vergi Dairesi Başkanı Yunus Boyraz’a ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında vergi bilincinin oluşturulmasının ülke ve gelecek açısından çok önemli olduğunu belirten Başkan Çakır;  “İnsanlarımız artık vermiş oldukları vergilerin sağlıklı bir şekilde yatırıma dönüştüğü, kendilerine hizmet olarak geri döndüğü bilincindeler. Büyükşehirden sonra Malatya’mız için verginin önemi daha da artmıştır. İllerde toplanan vergilerin yüzde 6’sı büyükşehir payı olarak dağıtılıyor. Malatya’da verginin daha fazla yatmasını arzu ediyoruz. Bunun için başta Malatyalı hemşerilerimiz olmak üzere yatırımcılarımızın, şirketlerimizin merkezlerinin Malatya’da olması büyük önem arz ediyor. Bu şekilde şehrimize genel bütçeden daha fazla pay ayrılmasına ve şehrimizin gelişmesine katkı sağlanmış olur” şeklinde konuştu. 

Vergi Dairesi Başkanı Yunus Boyraz ise ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirerek; “Geçtiğimiz hafta 26’ncısını kutladığımız Vergi Haftası dolayısıyla Malatya’da bir dizi etkinlikler gerçekleştirdik. Vergi Haftası’nın kutlanmasındaki temel espri toplumdaki vergi bilincini daha da yükseltmektir. Çocuklarımıza vergi bilincini aşılamak için okullarda eğitim konferansları düzenledik. Kamu kurum ve kuruluşlarını ile STK’ları ziyaret ettik. Vergi haftasını dolu dolu geçirdik. hatta bazı etkinliklerimizi bu hafta da devam ettiriyoruz. Sosyal sorumluluk alanında bazı etkinliklerimiz oldu“ dedi. 

KAMU HASTANELERİ BİRLİĞİ GENEL SEKRETERLİĞİ ZİYARETİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ikinci olarak Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğini ziyaret etti. 

Ziyaretten büyük onur duyduğunu belirten Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Doç. Dr. Hilmi Ataseven; “Malatya Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği olarak, Malatya’mıza güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Bu konuda özellikle Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Ahmet Çakır’ın desteklerini bekliyoruz. Hepimizin amacı Malatya’mıza, Ülkemize hizmet etmek insanımıza yardımcı olmaktır. Allah bizi çıktığımız yolda utandırmasın, başarılar ve muvaffakiyetler versin” dedi. 

Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği görevine atanan Doç. Dr. Hilmi Ataseven’e hayırlı olsun dileğinde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise “Malatya’mızda sağlık noktasında son yıllarda çok önemli yatırımlar ve gelişmeler oldu. Malatya Devlet Hastanesi’nin hizmete girmesinden sonra ilçelerimizde de standartları yüksek kaliteli devlet hastanelerinin yapılıyor olması Malatya’mız için büyük bir şans. Devlet hastanelerinin ve özel hastanelerin Malatya’mızda öne çıkması Malatya’nın bölgede sağlık alanında bir cazibe merkezine dönüşmesi, bölgeye hizmet edebilir bir kaliteye gelmesi en büyük hedefimiz. Genel Sekreterimiz ve ekibinin de bu doğrultuda çalıştıklarına inanıyorum. İnşallah daha güzel hizmetler yapmak nasip olur. Bizler de elimizden geldiği kadar destek vermeye çalışacağız. Allah hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız