SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şirketi İle Vedalaştı!

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Cemal Akın, görevi süresince belediyeye personel alımında kullandığı Fuarcılık Hizmetleri şirketi personeliyle yemekli toplantıda biraraya geldi.

Yeniden aday yapılmamasının ardından, son 1 ay içerisinde Belediyeye alınan 500'e yakın personelin alımını Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Ticaret A.Ş. üzerinden yapan Akın, yemekte bir de teşekkür konuşması yaptı.

Yemeğe ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu şu bülteni yayınladı:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat Etkinlikleri Ticaret A.Ş. personeli ile yemekli toplantıda bir araya geldi.

13 Mart Cuma günü gerçekleştirilen yemekli toplantıya Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın yanı sıra Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Daire Müdürleri ile Fuarcılık A.Ş. personelleri katıldı.

Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Y. İzzettin Cengiz, Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederek, “Beş yıl boyunca Sayın Belediye Başkanımızla birlikte Malatya’ya hizmet üretmenin mutluluğunu yaşadık” dedi.

Yemekten sonra bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise, Malatya’ya hizmet için çalıştıklarını söyledi.

Başkan Akın, “Başarılı olmamızın temelinde Meclis üyelerimizin, Başkan Yardımcılarımızın, Daire Müdürlerimizin ve çalışanlarımızın gayreti yatıyor. Sizler büyük fedakarlık göstererek, mesai mefhumu gözetmeden gece gündüz çalıştınız. Malatya’nın ufkunu açtınız, Malatya’yı çağdaş ve modern bir şehir haline getirdiniz. Yapmış olduğumuz hizmetler kısa bir süre sonra bütün güzellikleriyle ortaya çıktığında, emeklerimiz Malatya halkı tarafından takdirle karşılanacaktır. Bugüne kadar benimle birlikte cansiperane çalıştığınız ve Malatya halkına bu güzel hizmetleri ürettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız