SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şırnak ve Mardin'de 10 Şehit

0
Güncellendi - 2016-09-26 23:30:38
Şırnak ve Mardin'de 10 Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak’ta bir grup PKK’lı terörist tarafından, güvenlik noktasına roketatar ve uzun namlulu silahlarla düzenlenen saldırı ve ardından yaşanan çatışmada, ilk bilgilere göre, 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. Mardin- Derik'te de 4 asker şehit oldu.

ŞIRNAK'TA..

Olay, saat 11.00 sıralarında, yeni Şırnak-Van karayolu Şırnak Cezaevi yakınlarında, kentteki sokağa çıkma yasağı nedeniyle kurulan güvenlik noktasında meydana geldi. Edinilen ilk bilgilere göre, bir grup PKK’lı terörist, burada görev yapan asker ve koruculara roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırdı. Saldırının ardından çatışma çıktı. Bölgeye çok sayıda ambulans ve güvenlik görevlisi gönderilirken, çatışmanın yaklaşık 6 saattir sürdüğü öğrenildi. Saldırı ve çatışmada, 6 güvenlik görevlisinin şehit olduğu, bölgede yaralıların olduğu da öğrenildi.

DERİK'TE 4 ŞEHİT

Mardin’in Derik ilçesinde teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu meydana gelen patlamada şehit asker sayısı 4’e yükseldi.

Derik-Kızıltepe karayolunun Derik ilçesi girişindeki Tepedağ köyü yakınlarında, teröristlerce yola tuzaklanan el yapımı patlayıcının, asker ve korucuları taşıyan minibüsün geçişi sırasında infilak ettirilmesi soncu meydana gelen patlamada, 3 asker şehit olmuş, 5’i asker, 2’si korucu 7 güvenlik görevlisi yaralanmıştı. Yaralılar, Derik, Kızıltepe ve Diyarbakır’daki hastanelere kaldırılarak, tedavi altına alınmıştı. Yaralılardan 1 asker daha yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit oldu. Patlamada şehit sayısı 4’e yükseldi. 4 asker ve 2 korucunun tedavileri sürüyor.

iha

Pano01

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Çoşkun Sigortacılık (7 yıl önce)
    Allah milletimize yardım ve güç versin. Şehid kardeşlerimizin mekanı cennet olsun ve aileleri başsağlığı diliyorum. Hakları asla ödenmez... TV. ve gazetelerde fazla gündeme vermedikleri çok açık bir net, bilmiyorum bu durum neye işaret. Türkiye'ye artik şehidlerini duyurmuyorlar, alıştırma ve güz ardı etme eylemi içindeler. Çoşkun Sigortacılık Malatya. Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla