SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şırnak'ta 2 Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:22:53
Şırnak'ta 2 Şehit
A- A+ PAYLAŞ
Şırnak'ta güvenlik güçleriyle PKK’lılar arasında çıkan çatışmada 1 asker teröristlerin açtığı ateş sonucu, 1 askerde çatışma sırasında kayalıklardan düşerek şehit oldu.
 
Şırnak’ın Uludere ile Beytüşşebap ilçeleri arasında bulunan Kel Mehmet Dağları’nda akşam saatlerinde Bolu Komando Tugay Komutanlığı’dan bölgeye giden birlikler PKK’lıları etkisiz hale getirmek için operasyon düzenlendi. Operasyonda teröristlerle sıcak temas sağlanınca çatışma çıktı. Çatışmada, piyade uzman çavuş Hasan Erzi teröristlerin açtığı ateş sonucu, piyade uzman çavuş Cevdet Özdemir de kayalıklardan düşerek şehit oldu. Bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü bildirilirken, kobra helikopterler teröristlerin bulunduğu alanları bombaladı. Operasyon bölgesine helikopterlerle jandarma özel harekat timleri indirildi. Şehit olan 2 askerin cenazeleri otopsi yapılmak üzere Diyarbakır Asker Hastanesi’ne gönderildi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız