SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şırnak'ta Bir Polis Şehit

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:55:10
Şırnak'ta Bir Polis Şehit
A- A+ PAYLAŞ

Şırnak merkez Yeni Mahallesi’nde terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyeleri tarafından kazılan hendeklerin kapatılmasına yönelik polisin düzenlediği operasyonda çıkan çatışmada Polis Memuru Furkan Çelik şehit oldu, 1 polis de yaralandı. 

Edinilen bilgilere göre, terör örgütü PKK’nın gençlik yapılanması YDG-H üyesi teröristler tarafından Yeni Mahallesi’nde açılan hendeklerin kapatılmasına yönelik geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. Yüksek binalara keskin nişancıların yerleştirildiği mahallenin etrafı zırhlı araçlarla abluka altına alındı. Daha sonra zırhlı polis kepçeleri ile sokak aralarına giren polis, bazı hendek ve barikatların etrafında bulunan el yapımı bombaları kontrollü bir şekilde patlatarak, barikatları yıkıp, hendekleri kapatmaya başladı. Bu sırada polise ateş açılması üzerine çatışma çıktı. Çatışmada 1 polis memuru şehit oldu, 1 polis memuru da yaralandı. Bölgedeki operasyon genişletilirken, çatışmaların sürdüğü bölgeden silah ve patlama sesleri yükseliyor.

Şırnak Valiliği’nden yapılan açıklamada da 1 polisin şehit olduğu, 1 polisin de yaralandığı olayın faillerine yönelik operasyonların devam ettiğine dikkat çekildi. 

Şehidin adının Furkan Çelik, memleketinin ise Sakarya’nın Akyazı ilçesi olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız