SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Şırnak'ta Malatyalı Şehit

A- A+ PAYLAŞ

Şırnak'ın Güçlükonak ilçesinde teröristlerin yola döşediği mayının patlatılması sonucu şehit olan 3 askerden Ulaştırma Er Metin Selçuk'un Malatyalı olduğu bildirildi.

Ailesinin Hanımınçiftliği Beldesi'nde oturduğu belirlenen şehit er Selçuk'un cenazesi 7 Aralık Perşembe günü Malatya'da düzenlenecek törenle Şehitlik'te toprağa verilecek. Cenazenin, Şehir Mezarlığı Camii'nde öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından düzenlenecek törenden sonra Şehitliğe defnedileceği haber alındı.

BABASI 55 GÜN ÖNCE VEFAT ETMİŞ..
Malatya Merkez Hanımınçitliği Beldesi Merkez Mahallesi'nde oturan, İnönü Üniversitesi MYO Muhasebe Bölümü'nden terk Metin Selçuk'un (21) Malatya'daki ailesi büyük acı yaşıyor.

İzmir Gaziemir'de acemi olan ve usta birliği için Şırnak'ın Akdizgin Tabur Komutanlığı'na gönderilen ve 8.5 aylık asker olduğu belirtilen Şehit Er Metin Selçuk'un bekar ve 1'i kız 4 kardeş oldukları bildirildi. Şehit Metin Selçuk'un babası Dursun Selçuk'un ise 55 gün önce vefat ettiği öğrenildi.

OLAY..
Şırnak Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, olay, Şırnak'ın Güçlükonak İlçesi Akdizgin köyü yakınlarında meydana geldi. Köy yakınlarında konuşlu olan askeri birliğe yeni tertip edilen erbaş ve erler sağlık kontrolü için Şırnak Asker Hastanesi'ne götürülürken, PKK'lı teröristlerce yola döşenen mayın uzaktan kumanda ile patlatıldı.

Patlamada, araçta bulunan askerlerden Ulaştırma Er Muhammet Hasan Erkesikbaş, Ulaştırma Er Metin Selçuk olay yerinde şehit olurken, ağır yaralanan Ulaştırma Er Cihan Namlı yapılan tüm müdahalelere rağmen Şırnak Asker Hastanesi'nde şehit oldu. Yaralanan 14 personelin Şırnak ve Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavileri sürüyor. Güvenlik güçleri bölgede geniş çaplı operasyon başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız