SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sis Uçak Seferlerini İptal Ettirdi

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:22:24
Sis Uçak Seferlerini İptal Ettirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da yoğun sis nedeniyle görüş mesafesi 10 metreye düşerken, uçak seferleri iptal edildi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan’ı taşayan uçak, Malatya yerine Elazığ’a iniş yaptı. 

Malatya’ya akşam saatlerinde etkisi altına alan sis nedeniyle sokaklar caddeler görünmez hale geldi. Görüş mesafesinin 10 metreye kadar düştüğü yollarda zaman zaman maddi hasarlı trafik kazaları oluştu.

UÇAKLAR 24 SAAT RÖTAR YAPTI

Malatya’dan yurt-içi ve yurt dışı uçuş seferleri 24 saat rötar yaptı. Malatya’dan İstanbul’a gidecek olan yolcular hava limanında yatmak zorunda kaldı. Gece uçuşları iptal edilirken, Malatya Hava limanı Erhaç’a inecek olan uçaklar ise Elazığ'a zorunlu iniş yaptı. Cumartesi gecesi yapılması gereken Ankara- Malatya seferi de iptal edildi.

BAKAN ELAZIĞ'A İNDİ

AKP Malatya İl Kongresi için gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfü Elvan'ı taşıyan uçak, yoğun sis nedeniyle havada 2 tur attı. Bakanın da içinde bulunduğu uçak, Malatya Erhaç hava limanına inemedi. Uçak, Elazığ'a iniş yapmak zorunda kaldı. Bakan Elvan Elazığ’dan, Malatya’ya kara yolu ile gelerek kongreye katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız