SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Şişe Suyuna Muhtaç Hale Getirdiler''

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, Malatya Belediyesi ve AKP'nin hizmette sınıfta kaldığını ileri sürdü.

Parti binasında düzenlediği basın toplantısında, önce yerel yönetim olarak belediyenin çalışmalarını, sonra ise AKP iktidarının icraatlarını eleştiren MHP Malatya İl Başkanı Ömer Ekici, "Malatya Belediyesi'nin icraatları ortada. Suyumuzun ne duruma getirildiğini birçok kişi yaşadı. Malatya, tarihinde şişe suyuna muhtaç hale geldi. 8 bin kişi hastanelerde yattı"dedi. Şap hastalığı ile ilgili hayvan pazarının kapatıldığını, bu konuda somut bir çözüm bulunamadığını idda eden Ekici, bu konuda da belediyeyi duyarlı olmaya davet etti. "İçmesuyu yüzünden insan hastanelere akın etti, bu kez de vatandaşların et yüzünden hastanelere düşmesine duyarsız kalmayalım"diyen Ekici, dondan zarar gören kayısı üreticisine verilen sözlerin yerine getirilmediğini, 35 milyon YTL söz verilip, 12 milyon YTL ödeme yapıldığını bildirdi.

Geçen dönemde Sağlık Bakanlığı'na Kadın Doğum ve Çocuk Hastahanesi yapımı için satın alınan belediye otobüs garajı ve oradaki mevcut yerin hastane yapılmadığını, buna rağmen Devlet Hastanesi Kadın Doğum ve Çocuk Bölümü'nün, merkezi yerde bulunan bu hizmeti Malatyalıyı adeta mağdur etmek için başka bir hastaneye taşınmak istendiğini dile getiren Ömker Ekici, Devlet Hastanesi'nin arka kısmındaki boş yerin bugün atıl bir vaziyette otopark olarak kullanılmasını da eleştirdi.

Ekici, AKP hükümetinin uyguladığı iç ve dış politikaların yanı sıra, Başbakan Tayyip Erdoğan'ın bayrak önünde çektirdiği, "Kurban Olam Ayına Yıldızına" yazılı afişlerde vermek istediği mesajın hiçbir inandırıcılığı olmadığını öne sürdü ve "..Hiçbir milli davada Türklük safında yer almamış ve ABD-AB kriterlerine uygun bir şekilde,bu safta yer alanlara hakaret ederek saldırmış, iktidar'ın "Kurban Olam Ayına Yıldızına" afişleri, milletimiz tarafından gayet açık anlaşılmaktadır."dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız