SON DAKİKA
SON DEPREMLER

İki Köye Çocuk Parkı

0
Güncellendi - 2017-03-31 19:30:03
İki Köye Çocuk Parkı
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Şişman ve Karakaş Çiftliği mahallelerinde (köylerinde)  vatandaşlar ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, yapılan çocuk oyun parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi.

ŞİŞMAN'DA..

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte Şişman Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Başkan Gürkan, ilk olarak mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Şişman Mahalle Muhtarı Kadir Özdal,  yapılan hizmetlerden dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, hizmetleri yerinde görmek ve mahalle sakinleri ile istişarede bulunmak amacıyla Şişman mahallesi sakinleri ile bir araya geldiklerini belirterek, “Mutaf ziyaretlerimiz çerçevesinde Şişman mahallemize geldik.  Şişman mahallemiz hakikaten nezaket ve nezaheti ile insanlarının birbirlerine olan sevgi ve muhabbetiyle bölgede isminden güzellikle bahsedilen mahallelerimizden bir tanesidir.  Tabi Fen İşleri Müdürlüğümüz, Park Bahçeler Müdürlüğümüz buradaki çalışmalarını bizzat yerinde görüp incelemek ve burada yapılan parkın açılması ve yapılan yolların yerinde incelenmesi amacıyla bugün Şişman Mahallemize geldik. Birazdan gidip Park Bahçeler Müdürlüğümüzün yapmış olduğu parkı açıp, Şişman Mahallemizdeki çocuklarımıza artık orayı vereceğiz. İnşallah yollarla ile ilgili de eksiklik, aksaklıklar da varsa, Fen İşleri Müdürlüğümüze gerekli bilgi verilerek, eksik ve aksaklıklarının giderilmesi noktasında gerekli çalışmaları başlatacağız” dedi.

Başkan Gürkan, daha sonra Şişman Mahallesi’ne yapılan çocuk parkını yerinde inceledi. Burada konuşan Çolakoğlu Mahalle Muhtarı Şahin Çolakoğlu, “Bizi burada toplayan, toplanmamıza sebep olan sayın belediye başkanımıza ve Şişman mahallesi muhtarıma teşekkür ediyorum.  Yüce Peygamberimizin bir hadisi var.  Cennet büyük bir köşk vardır. Adı  darul ferah. Bu köşkte çocukları sevindirenler, yani köşkün manası sevinç köşkü. Başkanımız mahallerimize yaptığı parklardan dolayı çocuklarımızı sevindirdiği için kendilerine çok teşekkür ediyoruz.  İnşallah ahirette başkanım ve ekibi bu köşkte oturmak kendilerine nasip olur” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, yapılan parktan dolayı çocukların sevincine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın sevinci de hakikaten bizi sevindirmiştir. Biraz evvel Çolakoğlu muhtarımızın dediği gibi hepimizin ahirette darul ferah dedikleri mekanda ağırlanmayı cenabı Allah nasip etsin. Çocukları sevindirenleri Allah da sevindirir.  Biz çocuklarımızı da sevindireceğiz, milletimizi de sevindireceğiz, gençlerimizi de sevindireceğiz, kadınlarımızı da sevindireceğiz. Önemli olan adil, adaletli, doğru, düzgün bir hizmet etme anlayışı içerisinde almış olduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmektir.  Bu anlamda da bütün 102 mahallemizde, her noktada, belediye olarak çalışma içerisindeyiz. İnşallah bu çalışmalarımızın semereleri de bu yılın sonunda daha da berrak şekilde görülecek” ifadelerini kullandı.

KARAKAŞ ÇİFTLİĞİ'NDE..

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi’nde yapılan çocuk parkını ve diğer hizmetleri yerinde inceledi. İlk olarak mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Gürkan, beraberinde Battalgazi Belediye Başkan Yardımcıları Zafer Kırçuval, Yaşar Karataş ve bazı birim müdürleri ile birlikte mahalle sakinlerinin sorunlarını ve taleplerini dinledi. Burada konuşan Karakaşçiftliğiköyü Mahalle Muhtarı Şevket Yavuz, “Vatandaşlarla görüştüğümüz bazı konular var. İnşallah başkanımıza arz edeceğiz. Kendisi ile daha önce de görüşmüştük. Sulama suyu ile ilgili görüşmüştük. Seçimden sonra bölgenin muhtarlarıyla beraber Selahattin başkanımızın öncülüğüyle Anakara’ya gitmeyi düşünüyoruz” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, belediye olarak önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini belirterek, “Tabi bu bölgeleri gezerken hakikaten artık buralar şehir olmuş. Eskiden köy statüsünde olan yerleşim merkezlerinin ara sokaklarına kadar asfalt olduğunu, kilit taş olduğunu gördüm. Okullarında ve köy meydanlarında oyun bahçelerinin, parklarının yapılmaya başlandığını gördüm. Demek ki artık bir şeyler yapılmaya çalışılırsa, gayret gösterilirse, neticeye müessir olunabiliyor.  Bu gün biraz evvel de muhtarımızın dediği gibi Battalgazi Belediyesi olarak 102 mahallemizde de hakikaten asfaltsız yer bırakmadık. Buraya gelirken bir iki mezra bağlantılı yollarda, bir iki sıkıntı olduğunu gördüm. Oranında alt yapı malzemelerinin çekildiğini, havaların ısınmasıyla birlikte oranın da asfalt kaplama çalışmalarının başlatılacağını ilgili arkadaşlarımız bize bilgi verdiler. Yani mahalle halkımızın hakikaten mutlu olması, huzurlu olması, çağdaş anlamda, modern anlamda bir şehircilik anlayışıyla tanışmaları ve huzurlu bir şekilde işlerine, güçlerine gitmeleri, bahçelerine giderken asfalt bir yolda gitmeleri, evlerine giderken asfalt bir yolda düzgün bir yapı içerisinde gitmeleri, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir. Bundan sonra da çalışmalarımızda devam edecektir” dedi.

Başkan Gürkan, sulama suyu sorununun çözümü için ilgili makamlarla gerekli görüşmelerin de yapılacağını söyledi.

Başkan Gürkan, daha sonra mahalle sakinleri ile birlikte Karakaşçiftliğiköyü mahallesine yapılan çocuk parkını yerinde inceledi. Burada konuşan Karakaşçiftliğiköyü Mahalle Muhtarı Şevket Yavuz, “Birkaç dönem içerisinde yapıla hizmetler bir dönem içerisinde yapıldı. Hizmetleri saymaya gerek yok. Görüldüğü gibi çocuk parkı, yolların asfaltlanması, köyün girişlerinin güzel yapılmasından dolayı kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, “Yolların hepsinin asfaltlı olduğunu gördük. Her mahallemize çocuklarımızın oynayacağı, şenleneceği, zaman geçireceği çocuk parkları yapmışlar. İnşallah ileri ki zamanlar da Kültür ve Sosyal İşler müdürlüğümüz kütüphanelerle birlikte okullarımızın diğer destek müfredat programlarını da destekleyecekler” diyerek, hizmetlerin Karakaşçiftliğiköyü Mahallesi sakinlerine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız