SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sistem Kalite Odaklı Olacak'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Belediye Başkan adayı Ahmet Çakır, seçildikleri takdirde Süper Hizmet Masaları oluşturulacağını, kalite odaklı hizmet sisteminin uygulanacağını söyledi.

Çakır'ın propaganda çalışmaları ile ilgili olarak, sekreteryasından yayınlanan bülten şöyle:

"Malatya muhtarlar derneği başkanı Mustafa Eren ve dernek üyesi muhtarları ziyaret eden Ak Parti milletvekili Öznur Çalık ve belediye başkan adayı Ahmet Çakır, 'Malatya’yı 5 bölgeye bölmek suretiyle ve her bölgeye bir başkan yardımcısı görevlendirerek, muhtarlarla o başkan yardımcısının sürekli irtibat halinde çalışmasını sağlayacağız. Muhtarların hizmetlerini sürdürürken karşılaştıkları, eğitimden sağlığa, altyapıdan sosyal çalışmalar da dâhil olmak üzere çeşitli kategorilerdeki pek çok soruna zamanında müdahale ederek mahallelinin mağduriyetine çözümler üretilecektir. Mahalle ile ilgili tüm kararlarda muhtar ve mahallelinin görüşüne başvurulacak mekanizmalar geliştirilecektir' dedi.

Malatya muhtarlar derneği başkanı Mustafa Eren; yapılan çalışmalardan dolayı Ak Partiye teşekkür ederek, başarıların devamını diledi. Eren, muhtar evlerin sorunlarını dile getirerek, elektrik aboneliği ve birikmiş borçlarının çözümlenmesini istedi. Ayrıca muhtar evlerimize internet ve bilgisayar ihtiyaçlarının olduğunu dile getirdi. Muhtar evleri olmayan mahallerin olduğu ve bu mahallere de muhtar evleri yapılması gerekmektedir.

Öznur Çalık; Yaptığı konuşmasında muhtarların kendileri için çok önemli olduğunu söyleyerek, elektrik sorunları konusunda Fedaş müdürümüz ile görüşme yapacaklarını ve sorunun çözümlenmesi için çalışmalar yapacaklarını söyledi.

KADIN GİRİŞİMCİLER..
Ticaret sanayi odası kadın girişim kurulu başkanı Nursel Gökçe ve üyeler, Ak Parti il başkanı ve Belediye başkan adayı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti. Ziyarete Malatya’nın tek kadın milletvekili Öznur Çalık’ta katıldı.

Ticaret sanayi odası kadın girişim kurulu başkanı Nursel Gökçe kadınların siyasette daha etkin olmaları için siyasi parti ve belediye başkan adaylarını ziyaret ettiklerini ifade etti.

Ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getiren Şahin; AK Parti'nin Türkiye geneli kadın üye sayısının 1 milyon 113 bin kişiye ulaştığının altını çizerek, "Bu durum milletimizin AK Parti'ye teveccühünü göstermektedir" dedi.

Öznur Çalık ise; Malatya’nın ilk seçilen kadın milletvekili olarak, özellikle başbakanımız ve partimiz kadınlara daha çok önem vermektedir. Partimizde Türkiye genelinde % 25 kadınlar çeşitli kademelerde görev yapmaktadır dedi.

SALKÖPRÜ MAHALLESİ'NDE.
Dün akşam Salköprü mahallesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Ak Parti belediye başkan adayı Ahmet Çakır ve il başkan yardımcısı Hacı Bayram yılmaz; Yerel kalkınmanın sağlanması amacı ile belediye yönetiminde “etkin ve verimlilik odaklı yönetim anlayışı”na geçileceğini söyledi.

Çakır; "Vizyon sahibi, yetkiyi paylaşan, risk almakta arzulu, yenilik ve değişikliğe açık bir yönetim ile başarıyı ödüllendiren, ekip çalışmasına önem veren, kalite odaklı bir sistem uygulayacağız.

Süper hizmet masaları ile belediyeye gelen vatandaş karşılanacak,danışma dahil olmak üzere birçok işlemini gerçekleştirecek ve gerektiğinde ilgili birimlere yönlendirecektir. Yani hizmetin takibi tek noktada toplanacaktır.

Süper hizmet masaları personelinin günlük olarak verdikleri raporlarda tüm işlemler ayrıntılı şekilde yer alacak ve gün sonunda yöneticileri tarafından değerlendirilerek sisteme aktarılacaktır.

Yeni bir belediyecilik anlayışı ile vatandaş güler yüzle karşılanacak, işlemlerini zamanla yarışarak yapacaktır.
“Bugün git, yarın gel” anlayışı tamamen yok edilecektir.' dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız