SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sistem Önümüzdeki Yıl Devreye Girecek"

0
Güncellendi - 2016-09-10 20:40:50
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Kale ilçesinde çeşitli temaslarda bulundu. Mahalleleri de gezen Milletvekili Şahin, vatandaşların taleplerini dinledi.

Milletvekili Mustafa Şahin Kale ilçe ziyaretine AKP Kale İlçe Başkanlığı ziyareti ile başladı. Burada partililerle görüşen Şahin daha sonra Kale Muhtarlar Derneği’nde mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Muhtarlarla yapılan istişare toplantısında konuşan Milletvekili Şahin, Kale ilçesinin Malatya’nın Doğu’ya açılan nadide kapılarından biri olduğunu ifade etti. Sahil şeridinde bulunması nedeniyle Kale’nin turizm beldesi olması adına çalışmalar sürdürüldüğünü de ifade eden Şahin, bu kapsamda Kale’nin turizm konusunda umut vaat eden bir ilçe olduğunu söyledi.

90’lı yıllarda ilçe statüsüne kavuşan Kale’nin dağınık bir coğrafi yapısının olması nedeniyle sorunlarının da değişik olduğunu dile getiren Şahin, başta sulama sıkıntısının yaşandığını belirterek var olan sıkıntıları gidermek için çalışıldığını belirtti. İçme suyu ile ilgili ciddi bir sıkıntının olmadığını kaydeden Şahin, yol ile ilgili de yer alan sıkıntıların Büyükşehir Belediyesi’nce çözülmesi için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Kale ilçesinde muhtarlıklar bazında yaşanan bireysel sorunların başında asfalt sorununun yaşandığını kaydeden Şahin, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte hizmetlerin seri bir şekilde katlanarak arttığını ve önümüzdeki günlerde bu sorunun da ortadan kalkacağına inandığını söyledi.

Bölgede bulunan sulama sorununun da Turgut Özal Barajı (Kapıkaya) ile çözüleceğini belirten Şahin, 44 bin dekarlık alanın sulama suyuna kavuşması için önümüzdeki yıl sulama sisteminin devreye gireceğini dile getirdi. Sistemin gecikmesinin ilgili firmayla kaynaklı olduğunu belirterek sorunun çözüldüğünü belirtti.

Her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Milletvekili Şahin, halkın memnuniyetinin kendileri için önemli olduğunu dile getirdi. Bölge halkının hayat standartlarının yükselmesi için hükumet ve yereldeki yetkililerin gayret gösterdiğini kaydeden Şahin, muhtarlarla toplantısının ardından Bent, Kale, Ballıca Mahallerini de ziyaret ederek burada vatandaşların sorun ve sıkıntılarını diledi.

iha

MİLLETVEKİLİ ŞAHİN KALE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Kaleli Yılmaz (7 yıl önce)
    Yine mi sen sn. Mustafa şahin ilçemizi ziyaret eden, sorunları yerinde tesbit edip dinleyen ve sulama sorunları, Ürüsnü barajını takip edip yatırım proğramına aldıran belediye hizmetleriyle bizleri buluşturan, köyümüze gelip halkla dertleşen M.Vekili sana teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla