SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Site Güvenlik Ofisinde Patlama

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:12:07
Site Güvenlik Ofisinde Patlama
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde yapımı devam eden bir site inşaatının güvenlik ofisinde meydana gelen patlamada 1 işçi ağır yaralandı.

Bostanbaşı Mahallesi Barguzu Caddesi üzerinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan sitenin güvenlik ofisinin tuvaletinde yaşandığı belirtilen patlamada, işçi Mesut Timur (27) yaralandı. Vücudunun birçok bölgesinde ciddi yanıklar oluşan işçi, ilk olarak yakındaki özel bir hastaneye, ardından ise Turgut Özal Tıp Merkezi’ne sevk edildi. Patlamanın etkisiyle güvenlik ofisinin bir bölümü tamamen yıkılırken, itfaiye ve doğalgaz acil müdahale ekipleri bölgede önlem aldı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği aldığı alanda, doğalgaz müdahale ekipleri, bölgede kaçak doğalgaz araması yaptı. Patlamanın yaşandığı ofiste henüz doğalgaz bulunmadığı öğrenilirken, ofis içerisinde bulunan tuvalete giren işçinin muhtemelen sigara içmesi sonucu patlamanın yaşandığı düşünülüyor. Bölgede doğalgaz kaçağı nedeniyle kanalizasyon borusuna sızma olduğu da öne sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız