SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sitenin Bahçesinde Yılan Yakalandı

0
Güncellendi - 2019-11-15 22:35:48
Sitenin Bahçesinde Yılan Yakalandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir sitenin bahçesinde görülen yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılan, itfaiye ekiplerince yakalanarak doğaya salındı.

Olay,Yeşilyurt ilçesine bağlı Turgut Özal Mahallesi Saltanat Sokakta meydana geldi. Bir sitenin bahçesindeki yılanı görenler itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede siteye gelen itfaiye ekibi, yaklaşık 2 metre uzunluğundaki yılanı yakaladı.

İtfaiyeciler, yılanı şehir merkezinden uzakta bir alanda doğaya bıraktı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • DEVRIM (4 yıl önce)
    yilanlarin uyumasi lazim bu mevsimde yilan olmaz iklim degisti hastaliklar tureyecek dogu anadolu akdeniz iklimine gececek bati karasal iklime
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan balcı (4 yıl önce)DEVRIM isimli kullanıcı yorumuna
    Baba vanga kehanetleri gibi olmuş
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliiii (4 yıl önce)DEVRIM isimli kullanıcı yorumuna
    Korkutma bizi şampiyon sakin ol
    0
    0
    Yanıtla