SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıtmapınarı'nda Kaza

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında sürücü hafif yaralanırken, can kaybını hava yastığının önlediği belirtildi.

Kaza, İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkii, otobüs durağı önünde meydana geldi. Ali Rıza Karakuş'un(43) kullandığı 02 AC 142 plakalı otomobil ile Hüseyin Kıran(21) yönetimindeki 44 EA 833 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik nedeniyle çarpıştı. Kazada, 44 EA 833 plakalı otomobil orta refüje çarparken, otomobilin şoför hava yastığı açıldı ve sürücü Hüseyin Kıran hafif yaralandı. Yaralı sürücü Kıran, Beydağı Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü kurtarma aracı kaza yerine gelerek araçlara müdahale ederken, polisin kazayla ilgili tahkikatını sürdürdüğü kaydedildi.

DİĞER KAZALAR..
Başharık Mahallesi 17. Sokakta 42 yaşındaki M.Ç. yönetimindeki otoya, 15 yaşındaki A.T. bisikletle çarptı. Kazada bisiklet sürücüsü yaralandı.

Akpınar Meydanı’nda 22.00 sıralarında 56 yaşındaki M.A.’nın yönetimindeki otoya, 19 yaşındaki R.B. bisikletiyle çarpınca yaralandı.

Atatürk Caddesi’ndeki kazayla ilgili ifadesi alınan 26 yaşındaki C.K., yönetimindeki otoyla sağ bacağına çarpan 54 yaşındaki M.A.’nın kendisine hakaret ettiğini öne sürdü.

Çevreyolu Adliye kavşağında da 43 yaşındaki İ.G.’nin yönetimindeki otoyla giderken aniden yola çıkan ve zihinsel özürlü olduğu bildirilen 51 yaşındaki R.T.’ye çarparak yaralanmasına yol açtığı bildirildi.

Melekbaba Mahallesi’nde 32 yaşındaki İ.H.A. sabah 06.00 sıralarında bisikletiyle giderken, 47 yaşındaki C.G.’ye çarparak ağır yaralanmasına yol açtı.

Melekbaba Mahallesi Camii önünde de 44 yaşındaki M.K. yönetiminde bulunan otoya 40 yaşındaki B.Ç.’nin yönetimindeki oto çarptı. Kazada ilk araçta bulunan 34 yaşındaki H.P.’nin yaralandığı bildirildi.

Çevreyolu’ndaki bir başka kazada 56 yaşındaki H.Ç.’nin yönetiminde bulunan otoya, 31 yaşındaki C.D.’nin yönetimindeki otoyla çarptığı, otoda bulunan 59 yaşındaki V.K.’nın yaralandığı öğrenildi.

İnönü Caddesi Sıtmapınarı mevkiinde de 39 yaşındaki C.E. yönetiminde bulunan otoyla önce 34 yaşındaki M.A.’ya ait araca, sonra da 45 yaşındaki A.Y.’ye ait park halindeki otoya çarptı. Kaza sırasında M.A.’nın otosunda bulunan 4 yaşındaki oğlu H.A. yaralandı.

Özalper Mahallesi 2. Cadde üzerinde 17.00 sıralarında sürücüsü ve plakası belirlenemeyen bir otonun çarptığı 3 yaşındaki A.T. yaralandı. Polis kaçan aracı ve sürücüyü belirlemeye çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız