SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sıtmapınarı'ndaki Kazanın Sorumlusu Belli!..

A- A+ PAYLAŞ

Yol ortasındaki “refüj-duvar”ların neden olduğu tehdit sürüyor. Tüm uyarılara rağmen, herhangi bir düzenleme yapılmayan Sıtmapınarı’ndaki refüjde meydana gelen son kazada da 5 kişi yaralandı. Bu arada, Yeşiltepe'deki esrarengiz kaza araştırılıyor.

YİNE AYNI REFÜJ..
Kent merkezinde Akpınar Girişi, Milli Egemenlik- İnönü, Dörtyol ve Sıtmapınarı’ndaki kavşaklarda “refüj” adı altında yaptırılan ve adeta “duvarı” andıran, farkedilebilir uyarı levhaları da olmadığı için, biri ölümlü olmak üzere birçok kazaya neden olan engellerden Sıtmapınarı’ndaki yine bir kazaya yolaçtı.

Malatyahaber.com’un daha önceki haberlerinde, özellikle geceleri karşıdan gelen far ayarı bozuk araçlar nedeniyle farkedilmediğine ilişkin uyarılar yeralmasına rağmen, belediye ve trafik yetkililerinin gereken düzenlemeyi yapmadığı Sıtmapınarı kavşağındaki refüjde, aynı nedenli bir kaza daha meydana geldi. 22.10 sıralarında 58 yaşındaki K.S. yönetimindeki 34 ZY 5312 plakalı oto, karşı yönden gelen araçların farlarının sürücünün gözünü alması yüzünden farkedemediği refüje çarptı. Bu araca, arkadan gelen 28 yaşındaki M.B. yönetimindeki 44 FZ 657 plakalı oto da çarparken, ilk otonun sürücüsü ile yolculardan 80 yaşlarındaki M.B.S. adlı şahıs ile 27 yaşındaki S.S., 31 yaşındaki N.S. ve 28 yaşındaki Ş.S. adlı bayanlar yaralandılar. Yaralılardan M.B.S.’nin durumunun ağır olduğu bildirildi.

DİĞER KAZA..
Öte yandan, Yeşiltepe’de yoldan çıkarak yan yatan bir minibüsden yara almadan kurtulan 3 gencin olay yerinden kaçtıkları iddia edildi.

İHA'nın haberine göre kaza, Malatya'nın Yeşiltepe’deki Kapalı Spor Salonu yanında meydana geldi. Sürücüsü belirlenemeyen 44 DH 302 plakalı minibüs dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yolda yan yattı.

Görgü tanıklarının iddiasına göre, minibüsün devrilmesinden sonra kazayı yara almadan atlatan biri bayan 3 kişi olay yerine gelen bir otomobille kaçtılar.

Kazayı görüp 112 acil servisi arayan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulanslar geri boş döndü.
Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF: Yeşiltepe'deki kaza.. (İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız