SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sivas 1,5 Atakta 2 Gol Attı"

0
Güncellendi - 2017-08-21 02:28:10
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp basın sözcüsü Erdal Gündüz, Demir Grup Sivasspor maçını unutup, Antalyaspor ile oynayacakları karşılaşmaya yoğunlaşacaklarını ifade etti.

Gündüz, Demir Grup Sivasspor karşısında hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını kaydederek, “Sivasspor deplasmanında hakem maça damgasını vurdu. Hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık” dedi.

Karşılaşmanın hakemi Serkan Çınar’ın maçın başından sonuna kadar skandal kararlar verdiğini ileri süren Gündüz, “Maçın başlarında Khalid Boutaib güzel bir gol attı ancak hakem faul yaptığı gerekçesiyle golü iptal etti. Faul olmadığı net bir şekilde görülüyor. Tabi ki bizim de eksiklerimiz var ancak Sivasspor'un 1,5 atağı vardı 2 gol attı” diye konuştu.

Gündüz, eksiklerin tamamlanmasıyla takımın daha iyi olacağını ifade ederek, şunları söyledi: “Ligin henüz başındayız. Sivasspor maçında hak etmediğimiz bir mağlubiyet aldık. Karşılaşmada eksiklerimizi net olarak görme imkanı da bulduk. Bu maçı unutarak önümüze bakacağız. Eksiklerimizi giderdikten sonra takımımız çok daha iyi olacak.”

Ligin 3’üncü haftasında sahalarında Antalyaspor ile karşılaşacaklarını hatırlatan Gündüz, “Ligin üçüncü haftasında Antalyaspor ile Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın açtığı Yeni Malatya Stadyumu’nda karşılaşacağız. Bu maça en iyi şekilde hazırlanacağız. Sivasspor mağlubiyetini Antalyaspor maçıyla telafi etmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı stada bekliyoruz. Bu karşılaşma bu sezon taraftarlarımızla ilk buluşmamız olacak” ifadelerini kullandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mustafa k (6 yıl önce)
    takıma hocaya laf etmemeliyis yönetim transferde geç kaldı hocaya ne verirsen onla sahaya çıkar boitabın golü iptal olmasa maçın rengii farklı olur du fakat ertuğrul hocam maça eren ve murat yıldırımla başlamak yerine oyuna girdiklerinde daha saldırgan olduğumuz aytaç ve pereira ile çıksak daha hoş olmazmı malatyasporumuz dan başka neyimiz var yönetecilerde gider futbolcularda hocada fakatt tek gerçek MALATYASPORUMUZ bu yılki en büyük transferimiz şampiyon yapan irfan buz dan sonra ertuğrul sağlamdır inşallah hoca gitmez ve takım 2/3 transferden sonra taraftar hoca futbolcular gönül gönüle malatyasporumuzu taşırız süper lig efsaneyi özlemiş efsanede süper ligde kalıcı olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • evro (6 yıl önce)
    yenilmiş olabiliriz ama bu takım iyi hale gelecek. kadro bu ligi rahat kaldırır.hemen moral bozukluğu ile hoca ve oyuncu kıyuımlarına başlamayalım.yönetimi beğenin beğenmeyin ama takın kalıcı.ne olursa takıma oluyor.onun için tam destek.gereksiz eleştiriye hayır demeliyiz.
    0
    0
    Yanıtla