SON DAKİKA
SON DEPREMLER

DG Sivas- B.Yeni Malatya Maçının Hakemi

A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’in 31. haftasında oynanacak maçlarda görev alacak hakemler açıklandı. Çarşamba günü oynanacak DG Sivasspor- B.Yeni Malatyaspor maçını Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.

Süper Lig’de 31. haftada görev alacak hakemler açıklandı. Merkez Hakem Kurulu, Alanyaspor - Galatasaray müsabakasına Mete Kalkavan'ı, Trabzonspor - Antalyaspor maçına Halil Umut Meler'i, Beşiktaş - Kasımpaşa mücadelesine de Ali Şansalan'ı atadı.

Süper Lig’in 31. haftasında düdük çalacak hakemler şu şekilde:

7 Temmuz Salı

18.30 Gençlerbirliği - Fenerbahçe: Alper Ulusoy

21.00 M.Başakşehir - Denizlispor: Abdulkadir Bitigen

8 Temmuz Çarşamba

18.30 DG Sivasspor - Yeni Malatyaspor: Yaşar Kemal Uğurlu

18.30 Trabzonspor - Antalyaspor: Halil Umut Meler

21.00 Göztepe - MKE Ankaragücü: Fırat Aydınus

21.00 Alanyaspor - Galatasaray: Mete Kalkavan

9 Temmuz Perşembe

18.30 Ç.Rizespor - Kayserispor: Ali Palabıyık

21.00 Gaziantep FK - Konyaspor: Hüseyin Göçek

21.00 Beşiktaş - Kasımpaşa: Ali Şansalan

İstanbul, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Gökhan (3 yıl önce)
    Hakemler ligin başından beri çoğu maçta zaten malatyasporu doğradılar. Bu saatten sonra en iyi hakem gelse ne olacak. Bu yönetim lig başından beri sesini çıkardımı. Çapsız vasıfsız bir yönetim. Sıradan bir insan kulüp başkanı olsa bunlardan iyi yönetirdi. Üzülen taraftar oluyor malesef.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yms06 (3 yıl önce)
    Bu ligde en güvendiğim hakem.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (3 yıl önce)
    iş işden geçtikten sonra mark clattenburg(Dünyanın en iyi hakemi)gelse neolacak.Bize hakemler kritik haftalarda kasımpaşa ve fenerbahçe maçıyla darbeyi indirdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (3 yıl önce)
    Ligin en iyi hakemi Bu maçta tekrar en iyisini bekleriz Vallahi sevindim
    0
    0
    Yanıtla