SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas, Kahramanmaraş ve Malatya Yolu Trafiğe Kapatıldı

0
Güncellendi - 2019-01-16 20:34:04
Sivas, Kahramanmaraş ve Malatya Yolu Trafiğe Kapatıldı
A- A+ PAYLAŞ

Kayseri'de etkisini hissettiren yoğun kar yağışı nedeniyle, çevre illere bağlayan yollar trafiğe kapatılırken, yolda kalan vatandaşlar görüntülü aradıkları ailelerine iyi olduklarını haber verdi.

Kayseri'de sabah erken saatlerde başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle Sivas, Kahramanmaraş ve Malatya yolu trafiğe kapatıldı. Erzurum'dan Kahramanmaraş'a giden ancak yolun trafiğe kapatılması nedeniyle Kayseri'de kalan bir vatandaş, ailesiyle cep telefonundan görüntülü konuşarak yolda kaldığını ve durumunun iyi olduğunu bildirdi.

Kayseri-Kahramanmaraş yolunda kalan sürücülere polis, AFAD ve diğer yardım kuruluşları yiyecek ve içecek ikramında bulunarak yardım etmeye çalışıyor.

Spor Salonunda Misafir Edildiler

Kayseri’de yoğun kar yağışı nedeniyle yolda kalan yolcu otobüslerindeki vatandaşlar, tedbir amaçlı spor salonuna getirilerek misafir edildi.

Kayseri’de gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ulaşımı olumsuz etkiledi. Polis ekipleri, Kayseri-Malatya karayolunu trafiğe kapatarak, araçların geçişine izin vermedi.

Yolcu otobüslerinde bulunan vatandaşlarda, Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin koordinesinde Kadir Has Spor Salonu’na getirilerek misafir edildi. Burada vatandaşlara simit ve çay ikram edildi.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İbrahim Somtaş, “Sabah saatlerinden itibaren yolların kapalı olduğu bilgisi bize ulaşmaya başladı. Kayseri Valiliği ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi afet koordinasyonu kapsamında gerekli tedbirleri aldı. Yolda kalan vatandaşlarımızı burada ağırlama kararı aldık. Isınma olarak burada uygun şartlar oluşturuldu. Batıdan gelerek Doğu’ya giden yolcu otobüslerinin geçiş güzergahı olduğu için Malatya yolu kapandı. 16 civarında yolda kalan aracımız var. 800 civarında da yolcumuz yolda kalmış durumdadır. Orada beklemelerindense burada ağırlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Yolda kalan bir yolcu ise, “Dün saat 3 gibi yola çıktık. Halen yoldayız. İstanbul’dan Elazığ’a gidiyoruz. Yollar kapalıydı. İlk olarak Ankara’da yolda kaldık” şeklinde konuştu.

Kayseri, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU. (5 yıl önce)
    Darende Gürün Yolu Yani Malatya Kayseri Yolu 3 (ÜÇ) Gündür Kapalı Yüzlerce Araç Ve İnsanlar Tesislerde Perişan Haldeler. 21. Yüzyılda Sözüm Ona Yeni Türkiye de 2 Şehrin yolu 72 Saattir Kapalı. Bu Yolu Tamı Tamına 12 Vilayet Kullanmaktadır. D 300 Karayolunda Zulüm Vardır Mahrumiyet Vardır İlgili Ve Yetkililere Duyurulur. . .
    0
    0
    Yanıtla