SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas Yolu İçin 80 Milyon TL

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:35:58
Sivas Yolu İçin 80 Milyon TL
A- A+ PAYLAŞ

Malatya ile Sivas’ın Kangal ilçesi arasında yapımı süren duble yol çalışmaları için 2015 yılı bütçesinden ayrılan ödeneğin toplamda 80 milyon TL olduğu açıklandı.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayımlamış olduğu 2015 yılı yatırım ödenekleri listesine göre; yapımına 2013 yılında başlanılan ve 2018 yılında tamamen bitirilmesi hedeflenen Malatya-Sivas karayolu için önemli bir ödenek katkısı sunuldu.  Duble yol yapımı için şimdiye kadar yapılan harcamanın ise 159 milyon TL olduğu kaydedildi. 

Malatya-Sivas Karayolu’nun, Karayolları 8. Bölge Müdürlüğü hudutları içerisinde kalan Kangal-Alacahan güzergahı için toplamda 20 milyon TL ödenek ayrıldı. Malatya-Sivas Karayolu’nun 16. Bölge Hututları içerisinde kalan Malatya-Hekimhan arası içinde ayrılan ödenek yine 20 milyon TL olarak belirtildi.

Karayolunnun Kangal- Alacahan-Hekimhan-Malatya arası içinde DAP bütçesinden ayrılan ödeneğinde toplamda 40 milyon TL olduğu aktarıldı. Merkezi bütçe ve DAP bütçesinden verilen toplam ödeneğin 80 milyon TL olduğu ve bu rakamında yol çalışmalarına önemli katkı sağlayacağı kaydedildi. Proje için hesaplanan toplam maliyet ise 538 milyon TL olarak belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zafer Demir (8 yıl önce)
    Malatya - Sivas duble yolu bir an önce yapılarak 2016 sonlarına doğru hizmete alınmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla