SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Trafik Kazalarında 3 Kişi Yaralandı

0
Güncellendi - 2016-06-28 20:22:05
Trafik Kazalarında 3 Kişi Yaralandı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya-Sivas Karayolu ile Akçadağ ilçesinde meydana gelen iki ayrı trafik kazasında 3 kişi yaralandı ve çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.

SİVAS YOLU..

Sabah saatlerinde yaşanan kazada sürücü ismi öğrenilemeyen 63 NR 120 plakalı kamyon Karaca Tüneli’nin Hekimhan tarafı kısmında devrildi. Kazada yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılırken kamyonda bulunan diyaliz malzemeleri ise yola dağıldı. Kaza sonrası yol bir süreliğine trafiğe kapanırken karayolları ekipleri tarafından yol güvenliği alındı.

Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

AKÇADAĞ'DA..

Bu arada Akçadağ'da otomobilin takla atması sonucu 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bahri Zelyurt'un (53) kullandığı 44 HT 728 plakalı otomobil, Akçadağ ilçesi istikameti Bahri Mahallesi yol ayrımında yoldan çıkarak takla attı.

Kazada, sürücü Bahri ile Saniye Zelyurt (47) yaralandı.

Ambulanslarla Malatya Devlet Hastanesine kaldırılan yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

iha- AA

DİYALİZ MALZEMESİ TAŞIYAN KAMYON DEVRİLDİ, SÜRÜCÜ YARALANDI. (İHA/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • İsmet (7 yıl önce)
    Bitmeyen sevdam gibisin bitmedin gitti hekimhan yolu Ecel oldun .büyük şehir ana yol bitmiyor bari 2 kamyon asfalt yolla hekimhan a da 20 senelik asfalt ın çukurları dolsun yazık hekimhan 200 yıl geriden gelmeye devam.çöp pisliği çukurlu yolu pis kokulu sokakları elektriksiz mahalle yolları yıkık dökük kamu binaların emniyet binasız cazaevsiz jandarma binasız belediye binasız bankasız atmsiz 3 eczaneli 15 tekel bayili 15 kırathaneli hekimhan yazık. ..
    0
    0
    Yanıtla