SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas Yolunda Kaza: 3 Ölü

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da otomobil ile TIR'ın kafa kafaya çarpışması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti. Bu arada ildeki diğer trafik kazalarında ise 17 kişi yaralandı.

TIR'LA ÇARPIŞTI..
Ölümlü kaza 18.00 sıralarında Malatya-Sivas karayolunun 2. kilometresinde meydana geldi. Malatya'dan Sivas yönüne seyir halinde olan Murat Kılınç (35) yönetimindeki 44 LR 232 plakalı otomobil ile Sivas istikametinden Malatya yönüne gitmekte olan M.T. idaresindeki 19 DE 040 plakalı TIR kafa kafaya çarpıştı.

Çarpmanın etkisiyle yoldan çıkarak sürüklenen ve ağaçların arasına giren otomobilin sürücüsü Murat Kılınç, eşi Nesrin Kılınç (32) ve 5 yaşındaki çocukları Elif Nas Kılınç, olay yerinde hayatını kaybetti.

Kazada ölen Murat Kılınç'ın Malatya Polis Meslek Yüksekokulu'nda teknisyen olarak görev yaptığı öğrenildi.

Cesetler olay yerinde Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından Malatya Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. TIR sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor. (Fotoğraflar bu kazadan)

DİĞER KAZALAR..
Fahri Kayahan Bulvarı üzerinde 23 yaşındaki S.Y.Y. yönetiminde bulunan 06..8842 plakalı motosiklet ile bir beton firmasının adı yazılı olan araç çarpıştı. Motosiklet sürücüsü ile motosiklette bulunan 23 yaşındaki H.B.K. yaralanırken, “S.Beton” yazılı araç ve sürücüsü aranıyor.

Akçadağ’ın Ören beldesinde ise 54 yaşındaki H.K., 44..723 plakalı traktör ile arızalı olan 02..537 plakalı traktörü çekmek için halat bağladığı sırada, traktörün freninin boşalarak hareket etmesi sonucu, iki traktörün arasında ezilerek yaralandı.

Akçadağ Doğanlar Köyü Çayözü mevkiinde, Levent yönüne gitmekte olan 38 yaşındaki Y.Ö. yönetiminde bulunan 44..621 plakalı otomobil şarampola yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ile yolculardan 41 yaşındaki A.A. ile aynı yaştaki H.K. adlı kişilerin yaralandığı bildirildi.

Malatya- Elazığ yolu Kale ilçesi Yenidamlar mevkiinde 44 yaşındaki A.Y. yönetiminde bulunan 44..862 plakalı pikap, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu devrildi. 21.00 sıralarındaki kazada sürücü ile araçta bulunan 23 yaşındaki N.Y. yaralandılar.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan 44 yaşındaki İ.K. yönetiminde bulunan 56..685 plakalı otomobil, Akçadağ Kürecik mevkiinde devrildi. Kazada sürücünün yanı sıra, araçta bulunanlardan 48 yaşındaki M.Ş.K., 49 yaşındaki S.K., 56 yaşındaki M.O. ile 48 yaşındaki D.E.’nin yaralandıkları bildirildi.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olduğu bildirilen 26 yaşındaki M.E.G. yönetiminde bulunan 44..092 plakalı otomobil, Erkenek Tünel mevkiinde aynı yönde giden 44 yaşındaki A.Ö. yönetiminde bulunan 44..084 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü ile bu araçta bulunan 25 yaşındaki A.G. adlı bayan yaralandılar.

2. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki döküm fabrikasında yükleme yapan 30 yaşındaki M.A. yönetimindeki 44..084 plakalı kamyon geri manevra yaparken, binmeye çalışan 32 yaşındaki muavin F.E., dengesini kaybederek düştü ve kamyonun sağ tekeri muavinin ayaklarının üzerinden geçerek ağır yaralanmasına yol açtı.

Merkez Bindal köyünden yönetiminde bulunan 44..558 plakalı otomobil ile Özal Köyü yönüne gitmekte olan 30 yaşındaki M.A., yola serilen mıcır nedeniyle aracın devrilmesi sonucu ağır yaralandı ve Turgut Özal Tıp Merkezi’ne kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız